Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik monitort válasszam?

Trestantin kérdése:

Melyik monitort válasszam?

Figyelt kérdés

Üdv!

Monitor vásárlás előtt állok és próbálom a lehető legtöbb információt összegyűjteni a témában.

Főbb használati területe inkább játék, ezért ideális, ha min. 144Hz a frissítése és a TN panel. Intel processzorom van, ezért gondolom a FreeSync technológia kilőve. Lényegi feltétel még, hogy legalább 100.000 Ft alatt tudjak maradni.

Több weblapon is összehasonlítottam a szűrési feltételeimnek (szerintem) megfelelő monitorokat, de mint írtam, érdekelnének további vélemények a választás előtt.

[link]

[link]

[link]

Az LG 24GL600F-B monitor eddig a legvalószínűbb választásom.

2020. máj. 6. 10:40
 1/2 anonim válasza:
Samsung 32" ívelt, 2560x1440 144HZ én most vettem, ki*aszott jól néz ki maga a monitor mert IPS kijelzős és a kép is iszonyat jó játék közben :D (GTX 1080TI, i7-9700k, 32GB hyperx predator 3200Mhz rgb)
2020. máj. 6. 10:52
 2/2 anonim ***** válasza:
76%

TN = kaka

Nem érdemes TN-t venni.

2020. máj. 6. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!