Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik monitort válasszam?...

Melyik monitort válasszam? Többi lent

Figyelt kérdés
Halihó. Szeretnék végre egy új monitort venni ami 144hz-es 1ms válaszidő és full hd-s. Nos, én kettőt találtam. Linkelem. 1.: [link] 2.: [link] Én az első monitort választanám, de azért írom ki ezt, hogy megkérdezzem a véleményeteket. Szerintetek megéri megvenni az elsőt? Annyival másabb hogy IPS panellel szerelt és kisebb egy picit. A mérete nem gond, szóval az a 2 centi nem zavar. Az 1. ips panellel szerelt a második TN. Sokan mondják, és én is úgy tudom hogy az IPS paneles monitorok jobbak. Élénkebbek a színek. Kb. egy árban van a kettő és ragaszkodom az Asus márkához. Tudom jó az AOC meg minden, de ez fontos. Drágább monitort egyelőre nem vennék, ez a célra megfelel. Szóval megéri? Van a kettő között különbség?

2020. ápr. 26. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha szeretnél venni egy tényleg jó új monitort, ami 144hz-es 1ms válaszidő, full hd-s és 5 év garanciás, akkor ajánlanám a Acer Nitro VG240YPbiip monitort.

[link]

2020. ápr. 26. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Az a legfontosabb hogy én maradok az Asus márkánál. A kérdés az hogy a kettő közül jó választás-e az első linken szereplő monitor.
2020. ápr. 26. 17:52
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem is inkább az acer-t kéne, nem olyan jók ezek az asus-ok.
2020. máj. 9. 08:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Heló, hagytam az asust. Az acer-nek jobban bejön a desingja is meg úgy egyben tetszik. Az elvárásaimnak megfelel, szóval megrendeltem. Hamarosan érkezik, remélem minden király lesz. Köszi a segítséget!
2020. máj. 12. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!