Ez a gép így jó lesz?
Elég tapasztalatlan vagyok a témában, ez az eslő összeállításom. Egyik barátomnak csinálom, a kerete max 350 000 forint.
Alaplap: Asus PRIME H310M-K
Processzor: AMD Ryzen 5 1600
Ram: GIGABYTE AORUS DDR4 16GB 3600MHz
Videokártya: ASUS GeForce RTX 2070 STRIX GAMING OC 8GB
Ház: Zalman T7
Processzor hűtő: Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB
HDD: WD green 4TB
Tápegység: Eurocase ECO+87 700W
Hűtőpaszta: ARCTIC MX-4 20g
Holnap hozzá a futár az alkatrészeket, remélem nem lesz gond a szereléssel.
Az a baj, hogy már reggel 9:30-kor megjöttek a dolgok. Most akkor mit kezdjek velük? Elég lesz, ha cseréltetem az alaplapot? A többi működőképes?
SSD-t nem vettem bele, mert azt olvastam, hogy drága és nem növeli a teljesítményt, csak kicsit gyorsabban kapcsol be a gép.
Hűtőpasztából azért vettem a 20 grammosat, mert azt hallottam, hogy kb. 6-9 gramm kell egy processzorhoz és akkor cserélném az enéymen is a pasztát.
"Az a baj, hogy már reggel 9:30-kor megjöttek a dolgok. Most akkor mit kezdjek velük?"
Ha webáruházból rendelted megillet téged a - 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben meghatározott - 14 napos elállási jog.
Az alaplap (a választott pocesszorhoz) és a tápegység (a minősége és a túlméretezése miatt) mindenképpen cserélendő, de a többi is aránytalanul lett összeválogatva.
Minél gyorsabban küld vissza.
Az egész konfig próblémás, nem csak az alaplap.
Már írtam nekik, azt mondták, hogy küldjem vissza. Vettem más tápot és cseréltem az alaplapot. A többit meghagytam.
Ezek lettek helyettük:
alaplap: MSI B450M-A PRO MAX
táp: Zalman 600W ZM600-LXII
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!