Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha veszek egy SSD-t amire...

Ha veszek egy SSD-t amire Win10-et telepítek azt átrakhatom másik számítógépekbe is tesztelésre? Működni fog?

Figyelt kérdés
Ha gépetek hoznak át nekem tesztelésre, javításra,az nagy segítség lenne, ha nem kéne minden alkalommal rendszert telepítenem, hanem csak bekötném az SSD-t és már bootolna is a belakott rendszer. Sok időt spórolhatnék meg vele.

2020. máj. 1. 12:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem mert megvaltozik a hardver kornyezet
2020. máj. 1. 12:14
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 Azt értem, de a Windows 10 ezt már normálisan tudja kezelni úgy hallottam. Először megvizsgálja a hardvereket és azokat a drivereket már be sem tölti amik az előző gépen működtek, bár még nem próbáltam.
2020. máj. 1. 12:17
 3/9 A kérdező kommentje:
2020. máj. 1. 12:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Persze ha OEM livensz van rajta, akkor a kulcs nem lesz jó a másik gépben,ahhoz vagy aktivátor kell, vagy egy Retail kulcs, hogy másik gépen is aktiválódjon.
2020. máj. 1. 12:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Amíg nem kerül netre, hogy felrakja mindenegyes alkalommal a hardverváltozás miatti drivereket, addig nincs gond szerintem. Bár fogalmam sincs, hogy ki lehet-e valahogy kapcsolni az automatikus driver letöltést, ha igen akkor még netet is engedhetsz rá.
2020. máj. 1. 12:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lesz gond. Több nagy szervíz is így csinálja úgy tudom.:)
2020. máj. 1. 12:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Elvileg nem gond az se ha netre megy, mert a Windows 10 már a rendszer elindulása előtt inicializálást végez. Érzékeli hogy új hardveres környezetben van és be sem tölti a régi hardver drivereit. Így nem lesz összeakadás sem elvileg.
2020. máj. 1. 12:45
 8/9 Derwer ***** válasza:

A WIN10 már sokmindent túlél, jól boldogul a teljes hardver cserével is.

Ugyanakkor garancia nincs rá.

2020. máj. 1. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:
53%
Telepíts USB3 SSD-re Rufus-al Win10-et Win To Go módban! Erre a feladatra wtg való.
2020. máj. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!