Milyen gépet ajánlanátok kb.150 00 Ft-ért? Kritériumok lent.
Ha az árat nem veszem figyelembe kijön a konfig:
AMD Ryzen 5 1600AF
ASrock B450m Pro4
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000MHZ
ASUS GTX 1660 Super 6GB
Crucial BX500 128GB
WD EZEX 1TB 64MB.
Más téren nem kell kompromisszumot kötni.(igényeket figyelembe véve, most a 150K-s határral)
*
Táp elmaradt, de Enermax Maxpro 400W megfelel.
Háznak meg tetszőleges.(SilentiumPC SG1 TG-t javaslom)
Sajnos ennyiert nem fogsz kapni.
Hasznaltan itt egy at/ertek aranyban elfogadhato kombo 150-ert
Ha ujat szeretnel, akkor csak a proci + videokartya 150 e. A tobbi meg kb kb egy 100-as
15eFt-ért..?
PC bontóban érdeklődj..
#5 - os vagyok.
En 1600 biztos, hogy nem vennek (2, lassan 3 generacioval ezelotti), a 400-as taprol nem is beszelunk :D legalabb egy 550-es bronze kell ala.
#7.AF-es 1600 inkább 2. generációs már annak ellenére hogy nem változott meg a neve.(mivel ebből kikerült egy újabb típus)
Miért ne lenne elég a 400W?
Számolj utána.
#8-as
Olvass utana az meg az Nvidia website-on. 450 az ajanlott ala. Soha nem teszunk pont eleg tapot egy gep ala. Egy 2080 TI-nak papiron eleg 550w, te lattal mar olyan buildet ahol 550w hajtotta volna meg a fent emlitett kartyat ? Mindig fole kell loni es meg egy 150k-s gepnel is erdemes legalabb bronz tapot venni. Nem szeretnenk ha egy no name gyenge tap miatt kugyulladna a lakas/gep vagy tonkrevagna az alkatreszeket.
A masik meg ,hogy akkor is ertektelen egy 1600 AF, ertem en hogy a ket gen kozotti, de rengeteg kompatibilitasi hiba es performance problema volt az 1-es szeriaval.
#9.Akkor sem állja meg a helyét amit írsz, de számolgassunk utána:
GTX 1660 SUPER erről 120W TDP-t írnak, tesztek szerint max terhelésen is kb. ezen belül van.
Ryzen 5 1600 AF-ről 65W TDP-t adnak meg, Boost órajelen fogyaszt olyan 70 W körül.
200W-n belül vagyunk, ha belevesszük az egész rendszert akkor is csak kicsit lépjük túl.
Szóval mi indokolja a nagyobb tápot?Abszolút nincs kicentizve, másrészt amíg a jelenlegi 20K-ért kapsz Sytem Power 9 meg hasonló belépő kategóriás tápot nem sok választás van, a felárat meg nem érik meg a Maxpro-hoz képest.
Mint írtam ez már ZEN+ maggal rendelkezik, ki van küszöbölve az összes 1. generációs betegség(bár nem sok van abból sem).
Amit ajánlottál konfig nem rossz, csak éppen a táp meg az alaplap pocsék.
Utóbbi akkor probléma ha szintet szeretni idővel lépni a kérdező CPU-ban, inkább megéri kicsit félretenni és áldozni egy fejleszthetőbb konfigra.
Nyilván összehozható a 9100F+RX 570, úgy hogy csak az utóbbi használt.
De a kérdező leírta az igényeit és neki 1 millió forintból kell BMW...
Így hát a keret kell növelni, más megoldás nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!