Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb árértékű...

Melyik a legjobb árértékű videokártya a mai piacon?

Figyelt kérdés

Legalább 144Hz monitor (1080p) kihasználásához szeretnék új konfigot összeállítani, viszont a videokártyákkal gondba vagyok.

Árban olyan 230 ezer forint körül tudnék rászánni. Amit nézegettem, az a 2070 super illetve a 2080 super (ami egy kicsit drágább).

Melyik éri meg jobban, a 2080s tud annyival többet, mint amennyivel többe kerül?

Illetve nézegettem összehasonlításokat, és a 2080s 1080ti szintjén van elvileg, ez valós? Mert pl. a 1080Ti-t, igaz használtan, de garanciával olyan 150 ezer forint körül be lehet szerezni.

Vagy esetleg AMD kártya jobb választás lehetne?

Vélemények?

2020. ápr. 29. 20:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#9: köszi, nézek még akkor pár tesztet róluk.

#10: csak az effective speed között van 5% különbség, a többi résznél, 10-25% eltérés van.

2020. ápr. 30. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:

"csak az effective speed között van 5% különbség, a többi résznél, 10-25% eltérés van."

Igen és csak sebesség(FPS) számít, ami összegéven csak 5%-al lassabb egy RTX 2070S-től.

[link]

2020. ápr. 30. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!