Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van ennyi Intel fanboy?

Miért van ennyi Intel fanboy?

Figyelt kérdés
Nem az Intelt akarom szidni, de a sok elvakult ember akit nem érdekelnek a valós teljesítmények és mindenkit szidnak aki nem az ő pártjukat fogja(főleg aki szerint az Amd jobb vagy csak részben)Gondolom AMD-nél is vannak,de velük még nem találkoztam.
2020. ápr. 20. 12:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
72%
Így kompenzálnak. Így van az autókkal meg a focival is. Vagy a mélymagyarkodással. Azt élvezik, ha valamiben felsőrendűbbnek érzik magukat. Az én csapatom jobb, az én kocsim jobb stb. Csak hát hiányzik a realitás, az észszerűség.
2020. ápr. 20. 12:17
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ugyanazért, mint bármely más márkának. Ha a processzor piac két legnagyobb gyártóját nézed, az Intel sokkal nagyobb gyártói kapacitással rendelkezik, mint az AMD. Így logikus, hogy sokkal több gépben van Intel processzor. Ezután meg az ember természetéből következik, hogy a sajátját dicséri, még ha ettől neki nem is lesz semmivel jobb. Az egy dolog, hogy jelenleg mi a helyzet a processzorok terén, de volt már olyan, hogy az Intel lelépte az Amd-t, az AMD tulajdonosok (fanok) mégis a sajátjukat dicsőítették és a másikat szidták. Nem az Intelen múlik a dolog, nem is az AMD-n, csak az emberi hülyeségen.
2020. ápr. 20. 12:29
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol intelt láttál nagyon hosszú ideig, illetve intel ahol tud próbál kbszni az amd vel(keress rá a perekre, lefizettek gyártókat hogy ne áruljanak amd vel szerelt laptopokat\előre összerakott gépeket, vagy ha valaki epyc után érdeklődött(amd jelenlegi szervercsaládja) akkor kapott a xeonra(intel szerver procija) extra kedvezményt, és így tovább). Ha nem nézel utána, nem olvasgatsz teszteket akkor azt mondod hogy "na ezt a márkát ismerem, a csapból is ez folyik, ezt veszek, biztos hogy jobb mint a másik amiről életemben nem hallottam". Reklámokban is megy folyton, "intel i5 processzorral, nvidia grafikus vezérlővel", szép meg jó, de ettől nekem fogalmam sincs a teljesítményről, lehet 2-6 mag, 2-5ghz között akármi, gpu teljesítménynél pláne. De akit nem érdekel annyira hogy ennél tovább foglalkozzon vele az elfogadja hogy az i5 jó, aztán foggal körömmel ragaszkodik hozzá, ki tudja miért(nem azt mondom ezzel hogy az i5 nem jó, csak hogy az hogy i5 önmagában semmit nem jelent). Aztán ha az első intel volt, akkor már a következő is az lesz, mert mi van ha a másik szar.

De rengeteg amd fanboy is van, ez nem intel exkluzív(vagy épp nvidia).

2020. ápr. 20. 12:31
 4/21 anonim ***** válasza:
71%

...és még valami, amit megfigyeltem:

Intel fanboyok most, hogy elhúzott az AMD: "Kit érdekel a jelen?!..."

Intel fanboyok, a Ryzen előtt: "Csak a jelen számít!!4!négy!"

Nevetséges :)

Előbb volt igazuk. Most röhejesek. Akinek nem inge persze...

2020. ápr. 20. 12:36
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Mi az az AMD ? Még nem hallottam róla. Intelről már hallottam.. :P
2020. ápr. 20. 12:41
 6/21 A kérdező kommentje:
Csak azért jött ez a kérdés, mert ma 9900k véleményeket néztem és láttam, hogy: NeMIS FogYasZt sOkAT; AZ a PlUsZ 5FPS MeGÉri aZ ÁRát; NeM ZaVAR, HOGy HűTHetEtleN. Egyiknek sem vagyok fanja meg nem is nagyon érdekel, de elég nagy az emberi hülyeség.
2020. ápr. 20. 12:44
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
A lényeg az egészben, hogy észre veszi-e valaki, hogy átverik. Ráadásul nem is egy kényszer helyzetben. Kis Pisti nem munkára használja a PC-t. Kis Pistinek nem kell +38%-ot fizetnie +20% teljesítményért. De megteszi, mert nehogy már csak 90 fps-sel fusson az a rohadt játék...
2020. ápr. 20. 12:45
 8/21 A kérdező kommentje:
Nekem az ár-érték arány a lényeg, mint a magyarok többségének:P
2020. ápr. 20. 12:47
 9/21 A kérdező kommentje:
Amúgy azt hittem majd letámadnak a fanok. Lehet az ezotériába kellett volna kiírnom...
2020. ápr. 20. 12:50
 10/21 anonim ***** válasza:
64%
Csak 2 gyártó van,tehát elkerülhetetlen volt hogy megtalálják egymást az első elmúlt húsz évben.Viszont nem olyan rég az AMD sehol nem volt,így aztán a fanboyság érthető.Mostanra talán beérték az intelt,bár lehagyniuk még mindig nem sikerült dacára annak hogy jóval fejlettebb gyártástechnológiával készülnek.
2020. ápr. 20. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!