Miért van ennyi Intel fanboy?
Mindenhol intelt láttál nagyon hosszú ideig, illetve intel ahol tud próbál kbszni az amd vel(keress rá a perekre, lefizettek gyártókat hogy ne áruljanak amd vel szerelt laptopokat\előre összerakott gépeket, vagy ha valaki epyc után érdeklődött(amd jelenlegi szervercsaládja) akkor kapott a xeonra(intel szerver procija) extra kedvezményt, és így tovább). Ha nem nézel utána, nem olvasgatsz teszteket akkor azt mondod hogy "na ezt a márkát ismerem, a csapból is ez folyik, ezt veszek, biztos hogy jobb mint a másik amiről életemben nem hallottam". Reklámokban is megy folyton, "intel i5 processzorral, nvidia grafikus vezérlővel", szép meg jó, de ettől nekem fogalmam sincs a teljesítményről, lehet 2-6 mag, 2-5ghz között akármi, gpu teljesítménynél pláne. De akit nem érdekel annyira hogy ennél tovább foglalkozzon vele az elfogadja hogy az i5 jó, aztán foggal körömmel ragaszkodik hozzá, ki tudja miért(nem azt mondom ezzel hogy az i5 nem jó, csak hogy az hogy i5 önmagában semmit nem jelent). Aztán ha az első intel volt, akkor már a következő is az lesz, mert mi van ha a másik szar.
De rengeteg amd fanboy is van, ez nem intel exkluzív(vagy épp nvidia).
...és még valami, amit megfigyeltem:
Intel fanboyok most, hogy elhúzott az AMD: "Kit érdekel a jelen?!..."
Intel fanboyok, a Ryzen előtt: "Csak a jelen számít!!4!négy!"
Nevetséges :)
Előbb volt igazuk. Most röhejesek. Akinek nem inge persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!