Szerintetek milyen ez a konfig?
Figyelt kérdés
Ryzen 3 3200G
Radeon RX 570 4G OC
1 TB Tárhely
400W tápegység
Asus Prime B450M-K
2020. ápr. 20. 10:47
1/22 A kérdező kommentje:
8 GB ram
2020. ápr. 20. 10:51
2/22 anonim válasza:
Nem jó. Ha már itegrált gpu-s procit veszel, minek hozzá dedikált is (vagy ugyanez fordítva, ha már van dedikált minek az integrált)?. Ramot nem írtál pedig az is elég lényeges infó lenne ehhez a konfighoz. Egy (legalább 120 GB-os) SSD mindenképp kell neki. 400W elég lehet ha legalább Bronz minősítés.
3/22 A kérdező kommentje:
A tápegység bronz minősítésű. 8 GB RAM, és hogy miért rakok bele dedikált videókártyát? Nagyon egyszerű a válasz. Jobban futnak a játékok.
2020. ápr. 20. 10:57
4/22 anonim válasza:
Ehhez a generációhoz még tökéletes
5/22 anonim válasza:
Mi értelme ezeknek a kérdéseknek? Legalább a hardvereket tudnád felsorolni....
Dedikált kártya mellé értelmetlen az a processzor.
RAM? Gondolom valami lassú sz#r.
Az a lap VRM-je a B450-ek közül a leggyengébb.
Noname táp ugye?
RX 570 valami kacat hűtésű.
Ház? Occo kínai 0 légmozgással (Spirit of Gamer)
6/22 A kérdező kommentje:
Nem noname a táp... Kolink. ház is kolink (igaz nem volt túl drága, de nekem tökéletes). A RAM Viper, és 3000MHz. Az eddigi konfigommal a proci integrált grafikus meghajtóját használtam, ezért van ez a proci. Nem fogom leváltani, csak azért, mert egy APU. Most azért, mert véletlenül lehagytam a RAM-ot a listáról, már a hardvereket sem tudom felsorolni? Mégis ki a f#sznak képzeled magad? Mellesleg rohadtul nem arról szól a kérdés hogy mennyibe került ez a setup.
2020. ápr. 20. 13:58
7/22 anonim válasza:
Milyen játékokkal szoktál játszani?
8/22 A kérdező kommentje:
Mostanában Witcher 3, Scrap Mechanic, SCP:SL, Néha GTA 5 Online/Story Mode, régebben Fortnite, Garry's Mode. Szeretnék komolyabb játékokkal is játszani, ezért kell egy jó kártya
2020. ápr. 20. 14:50
9/22 A kérdező kommentje:
Garry's Mod*
2020. ápr. 20. 14:50
10/22 anonim válasza:
Ezek a játékok lazán játszható 60fps, 1080p-be a jelenlegi gépeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!