Erre a gépre mehet a Windows 10?
Figyelt kérdés
I3-7100
4GB ram
GTX 960 4GB
2020. ápr. 18. 22:30
2/10 anonim válasza:
Semmi akadálya. Ha a memória miatt kérdezed, 2 GB a minimum a 64 bites verziónak.
3/10 anonim válasza:
A 4GB RAM-ból hamar ki lehet futni, szóval arra ügyelj, hogy ne legyél az a nagy multitasking állat, amúgy meg jó ez így. Akadozni, lassulni (egy SSD-vel főleg) nem fog.
4/10 anonim válasza:
Ha van SSD-d, mehet nyugodtan, de ha nincs, akkor inkább Windows 8.1-et javaslok, annak is az Embedded Industry Pro változatát (ebből nagyjából kiszedték ezt az undorító kezelőfelületet, ami amúgy a 8.1-et jellemzi).
5/10 A kérdező kommentje:
512GB-os SSD-m van
2020. ápr. 19. 00:36
6/10 anonim válasza:
Akkor mehet simán, nem lesz gond.
7/10 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? A Windows 10 2015-ben jelent meg, és már akkor elfutott 10 éves hardvereken is.
8/10 anonim válasza:
@7, próbálj meg egy modern laptopon Win 10-et elfuttatni, ami 5400rpm-es HDD-vel van felszerelve.
Sok sikert.
9/10 anonim válasza:
#7 Azért ez nem teljesen igaz így. Én próbáltam már nem egyszer régi hardverrel használni Win10-et (Socket775), de állandóan csak a szopás volt vele. Inkompatibilitás hegyek, vagy lassulás/akadozás állandóan.
10/10 anonim válasza:
#7-es vagyok. Használtam/használok gyenge hardveren Windows 10-et (és frissítem), mostanában pl. egy 2GB-os, 2014-es tableten. Korábban asztali gépen 5400 rpm-es HDD-vel is. Egyik sem tragikus.
Még régebbi hardveren futtatást csak YouTube-on láttam, nyilván nem mindennapi élmény... Inkompatibilitás nyilván előfordul korabeli perifériákkal. Ezt egyébként egy Athlon II X2 240-es procin írom (2009). Az áttűnésekkel Full HD-n szenved egy kicsit, de nem zavaró, és nem gyakori. Nyilván dedikált kártya kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!