Mi a véleményetek az msi 63 thin 9sc-rol, jo gamelesre?
itt lentebb találsz fps adatokat. [link]
a kártya ennyit tud,a noti hűtésével kapcsolatban nézz teszteket a neten.nekem úgy rémlik hogy ezzel a típussal nincs gond.szólni kell még a ramról,amiből 2x8 giga lenne az ideális.
#1 miert lenyeges annyira itt a ram?
ha tesztek alapjan megoldhato (nincs integralt ram benne) akkor valoban hasznos lehet a dual KIT de amugy annyira nem lenyeges azert egetrengetest nem fog ezzel csinalni (1650 Max-Q)
kattingass ra az fps szamokra (ha asztalin nem alapbol megnyitva vannak, nem tudom) mert ott lathatod a minimum fps t is legtobbnel
"thin" nevebol adodoan nem tulzottan optimalis hutesre tervezett
Naluk van teszt is rola
64GB ig szabadon varialhato ram mivel 2 slot van (nincs integralt)
ez alapjan
This shows that the cooling system must be very efficient.
meg ez alapjan a hutes megfelelo a hardvereihez, ez jo hir
#5 errol irtam hogy ebben az esetben nagy novekedest nem eredmenyezne, mivel nem IGP rol van szo, nem az IGP vel fog jatszani
es a 1650 nem olyan eros hogy szukseg legyen gyorsabb ram ra
jatekokban ebbol nem profitalna hogy lenyeges legyen foglalkozni vele, erre majd raer, de laptopot inkabb cserelni kelhet mint 16GB ra upgradelve cserelni
persze nem azt mondom hogy nem lenne jo
de azert ez penz, gari miatt mostanit megtartania kellene
30ezer pluszt jelent kb. Mennyire erne meg valojaban? Ha most 8GB al is tud jatszani, kesobb pedig gpu lesz keves amihez laptopcsere kell...
ha 30 at jobb laptopra forditana nem tud jobbat venni?
természetesen a rendszermemóriára gondoltam. [link]
itt pl jól látható hogy mekkora a különbség a single és dual channel vonatkozásában.10-15 fps elég sok tud lenni,pedig megvan a 16 giga mindkét esetben.és az újabb játékok elterpeszkednek 12 giga ramon.ha csak 8 van akkor az a folyamatosság rovására fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!