Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az msi 63...

Mi a véleményetek az msi 63 thin 9sc-rol, jo gamelesre?

Figyelt kérdés
Intel Core i5-9300H, 8GB, 256GB SSD, nVidida GTX 1650 Max-Q 4GB GDDR5,

2020. ápr. 18. 10:06
 1/9 szántóvető ***** válasza:
80%

itt lentebb találsz fps adatokat. [link]

a kártya ennyit tud,a noti hűtésével kapcsolatban nézz teszteket a neten.nekem úgy rémlik hogy ezzel a típussal nincs gond.szólni kell még a ramról,amiből 2x8 giga lenne az ideális.

2020. ápr. 18. 10:15
 2/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#1 miert lenyeges annyira itt a ram?

ha tesztek alapjan megoldhato (nincs integralt ram benne) akkor valoban hasznos lehet a dual KIT de amugy annyira nem lenyeges azert egetrengetest nem fog ezzel csinalni (1650 Max-Q)

kattingass ra az fps szamokra (ha asztalin nem alapbol megnyitva vannak, nem tudom) mert ott lathatod a minimum fps t is legtobbnel

2020. ápr. 18. 11:16
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

"thin" nevebol adodoan nem tulzottan optimalis hutesre tervezett

Naluk van teszt is rola

[link]

64GB ig szabadon varialhato ram mivel 2 slot van (nincs integralt)

ez alapjan

2020. ápr. 18. 11:19
 4/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

This shows that the cooling system must be very efficient.

meg ez alapjan a hutes megfelelo a hardvereihez, ez jo hir

2020. ápr. 18. 11:21
 5/9 szántóvető ***** válasza:
2-es azért mert a single channel csökkenti a teljesítményt.így sem valami erős a kártya,inkább csak mediumra való.plusz a 8 giga sem valami sok,tehát az a legjobb ha 2x8 van belőle.
2020. ápr. 18. 13:14
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#5 errol irtam hogy ebben az esetben nagy novekedest nem eredmenyezne, mivel nem IGP rol van szo, nem az IGP vel fog jatszani

es a 1650 nem olyan eros hogy szukseg legyen gyorsabb ram ra

jatekokban ebbol nem profitalna hogy lenyeges legyen foglalkozni vele, erre majd raer, de laptopot inkabb cserelni kelhet mint 16GB ra upgradelve cserelni

2020. ápr. 18. 14:44
 7/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

persze nem azt mondom hogy nem lenne jo

de azert ez penz, gari miatt mostanit megtartania kellene

[link]

30ezer pluszt jelent kb. Mennyire erne meg valojaban? Ha most 8GB al is tud jatszani, kesobb pedig gpu lesz keves amihez laptopcsere kell...

ha 30 at jobb laptopra forditana nem tud jobbat venni?

2020. ápr. 18. 14:50
 8/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
ha megosztott memoriara gondolsz indok ott sincs ahova a 4GB dedikalt nem lesz eleg ott ugyis magabazuhan a kari szegyeneben
2020. ápr. 18. 14:52
 9/9 szántóvető ***** válasza:

természetesen a rendszermemóriára gondoltam. [link]

itt pl jól látható hogy mekkora a különbség a single és dual channel vonatkozásában.10-15 fps elég sok tud lenni,pedig megvan a 16 giga mindkét esetben.és az újabb játékok elterpeszkednek 12 giga ramon.ha csak 8 van akkor az a folyamatosság rovására fog menni.

2020. ápr. 18. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!