Miért recseghet a laptop hangszóróm?
Figyelt kérdés
Mióta távoktatás van szembesültem ezzel a problémával. Az internetes órák közben mindíg nagyon recseg a hangszóróm, és már az őrületbe kerget. Ha leveszem a hangot az segít valamennyit a problémán, csak akkor nem hallom az előadást. Érdekes módon ha zenét halgatok akkor max hangerő mellett sincs recsegés. Ha filmet nézek akkor néha, bizonyos jeleneteknél (hirtelen felhangosodó, stb) is lehet észlelni egy rövid ideig. Nem tudom mi lehet a baja, mindíg is vigyáztam a laptopomra, se nedvesség vagy erős ütés nem érte. Esetleg tud valaki valami jó megoldást a problémára (A "használj fejhallgatót" nem megoldás, mivel a hangszórókra is szükségem van)? A válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm.2020. ápr. 16. 19:26
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg nem egy Harman Kardon hangrendszer van a laptopodban, így bizonyos frekvenciáknál berezeg. Online oktatásnál egyébként is célszerű fülest használni, hogy ne hallják vissza a többiek saját magukat.
2/4 anonim válasza:
3/4 Közveszélyes Kontár válasza:
milyen laptop tipusra pontosan?
Ha mikrofont hasznalod akkor erositese is okoz hasonlot, azt vagy lejebb kell venned vagy kikapcsolni ha ugy is megfelel a hasznalata
de valoszinu pontosan ez egy gyenge minosegu hangszoro lehet, ahogy az egesz laptop is valoszinu
netan ha van szoftvere es normalis "keveroje" akkor allitgathatod es valamenyire kiegyenlited es igy kevesbe recseg majd, vagy semennyire, beked kell ezzel kiserletezgetni
altalaban ilyenje szokott lenni az alja hangkartyaknak is csak fel is kell telepiteni driveret rendesen laptop gyartoi oldalarol
4/4 A kérdező kommentje:
Egy Asus Rog Strix G531GU típusú ( [link] laptopom van. A mikrofont mindíg kikapcsolva tartom. Sajnos a hangal kapcsolatban csak annyit találtam hogy realtek audió (sajnos nem nagyon értek a hangszórókhoz). A hozzá tartozó szoftverben csak a hangerőt és a "mintavételi frekvenciát" tudom állítani.
2020. ápr. 30. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!