Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem reagál a mikrofonom...

Miért nem reagál a mikrofonom es miért recseg a hangszóróm?

Figyelt kérdés
Egy asus K50c típusú laptopról van szó.Ma újra lett telepítve ( win7re ) felpakoltam a driverokat és elkezdtem skypolni de alig hallottak én meg recsegve hallottam a beszédet. Többször ki próbáltuk és változatlan...próbáltam leszedni újrarakni de csak rosszabb lett. Az egész alaphangok recsegtek vagy ropogtak... Végül sikerült alaphelyzetbe hoznom... most megint alig hallanak en meg recsegve hallom a dolgokat... Kérlek segitsetek :/

2015. máj. 14. 23:50
 1/4 karesz01 ***** válasza:

Lehetőségek :

-Ellenőrizd , hogy a megfelelő hangeszköz van megadva mikrofonnak és a hangfalnak .

(echo teszterrel ellenőrizd a skype-on belül)

-A windows-on belül állítani lehet az alap mikrofon hangerőn , és a túlvezérlésen is .

(ezt használja a skype)

-A Windowson állított értéken felül a skype-on belül tovább finom hangolhatod a skype-ot .

(a mikrofonról és a hangfalakról vedd le az automatikus beállítást ,

és állítsd be te kézzel a hangerőt)

(a beállítás , ha jó , ne feled el menteni)

-Ellenőrizd , és szűkség esetén frissíteni kellene az alaplapi hangkártya driver-ét ,

vagy amit te raktál be hangkártya driver-ét .

-Butítsd vissza egy verzióval előbbire a skype-ot .

(kezd előröl a fentieket)

-Ha eggyel vissza butított verzió sem válna be , lépj vissza még a verziószámmal .

(kezd előröl a fentieket)

---

Egyéb :

-Ellenőrizd a head-set-ed , másik régebbi vagy kölcsönkertel próbáld ki annál is jelentkezik a hiba .

(hibák kiszűrése : kontakt , kábel szakadás , koszos , mikrofon kapcsoló és hangerő állító tesztelés)

2015. máj. 15. 04:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Oh nagyon Köszi :) hát valamivel jobb lett de az túlzás hogy tökéletes.Levettem a beállitasoknal a dolgot 16bit,44100hz (CD minőség)re... Némileg ez is javított rajta. A driverekekkel nem szorakoztam mert tegnap is csak rosszabb lett. Skype verziót vissza vettem ... A tulvezerlesen hol lehet állítani?? :)
2015. máj. 15. 12:02
 3/4 karesz01 ***** válasza:

Mikrofon tulajdonságai

[link]

2015. máj. 15. 12:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. máj. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!