Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak, mire építsek...

Mit csináljak, mire építsek magamnak gépet?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy gépet összerakni, de kicsit meg vagyok lőve. Nem tudom, hogy b450-re építsek-e megvárjam a b550-et (ki tudja mikor jön már ki) vagy várjak a 4000 ryzenekre való lapokra? A dilemmám oka, hogy az 550 csúszása miatt, elég közel kerülnek egymáshoz, én meg szeretnék életemben először valamit, ami már tényleg up to date, mikor megveszem.

Ti mit vennétek a helyemben?

2020. ápr. 16. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

B450 támogatni fogja a Ryzen 4000 szériát. Nyugodtan vegyél B450es lapot, a jelen helyzetben akár egy év is eltelhet mire kijön a Zen 3 (ez személyes véleményem)

Forrás: [link]

2020. ápr. 16. 16:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Abból ilyen tomahawk max vagy esetleg a tuf lapok jók lesznek vajon a 4000-hez is? (örülök az is am4 lesz, azt hittem, ezek az utcsó procik ebbe a foglalatba.)
2020. ápr. 16. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vegyél a mostani aktuális alkatrészekből. Bármikor veszel új gépet, úgyis az lesz, hogy kijön a következő generáció valamiből és azt fogod mondani, hogy "ennyi pénzért jobbat is vehettem volna".
2020. ápr. 16. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!