Próbáltam ár-érték arányban gondolkozni (full hd monitorra) így jött ki teljesen a 269 ezer (ebbe a bios frissítés és a szerelés is benne van).
A kérdés az, hogy ez így megállná-e vajon a helyét? illetve a gépházhoz egyéb tippeket elfogadnék!
Olvastam, hogy a proci gyári hűtője nem a legtutibb, esetleg arra valami egyéb tipp?
2019. nov. 3. 00:04
1/7 anonim válasza:
Mx4 paszta 2k
2019. nov. 3. 00:13
2/7 ThodEE GoD válasza:
Alpenföhn Brocken ECO Advanced-el rendeltem a 3600as procit, jövőhéten jön meg, kényelmesen elfér de elég nagy a választék 160mm-ig pl: Arctic Freezer 34 eSports, Cooler Master Hyper 212 Black Edition, stb: [link]
Olcsóbb proci (R5 2600) és egy jobb VGA. 1660 ti, péládul.
2019. nov. 3. 07:26
5/7 anonim válasza:
A gépháznál van sokkal jobb választás is, gyakorlatilag minden jobb 20 ezres ársávban a Corsair 100R-től a Phanteks p400-on át a BeQuiet! Pure Base 500-ig minden. A zalman házakkal az a baj, hogy telepakolják molex ventilátorokkal, amik folyamatosan maxon pörögnek, hamar tönkremennek és gyorsan hangosodnak.
242k 1660Ti-vel egy Ryzen 5 3600 is kijön mellé 269 ezerből.
2019. nov. 3. 07:38
7/7 A kérdező kommentje:
utolsó: én alapjáraton 400ezer körül akartam költeni erre a gépre, de időközben rájöttem, hogy azért ilyen 280 körül is tudok olyan gépet összetákolni ami nekem megfelel. Illetve próbálom ár-érték arányban a lehető legjobbat kihozni. Azért az amdre esett a választásom, mert a monitor is freesynch-es lenne..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!