Olcsó pc konfiguráció?
Sziasztok, ez nem is egy kérdés , inkább egy kérés lenne számotokra. Az lenne a kérésem hogy össze raknátok nekem olyan minél olcsóbb konfigat nekem amik képesek olyan címeket mint Rome total war 2, Cities Skyline, Football maneger 20 élvezhető szinten játszani. Azért kérném a segítségeteket mert én nem vagy a témában annyira járatos mint ti itt páran, és mivel főkent ps4et használom a gépet csak azokra főleg strategy játékokra használnám amik ps4 nem lehet ugye bár futtatni, valamint a mostani őskövület gépem is lassan már 6 éves lessz (amd a4 6300, 6gb ddr3 1066mhz, amd hd 7750) már akkor se volt valami ütőképes amikor megvettem. Esetlegessen még az a számítógép felújítása is számba jöhetne, de szerintem ár érték arányban jobban jönnék ki egy új konfiggal, értelem szerűen ház, valamint táp nem kellene, mivel az az előző meghibásodásából fakadóan zsír új. A keretet rátok hagyom, mint ugye írtam a lehetőleg legolcsóbb ám bár még életképes konfig a kérésem ami később tovább fejleszthető lenne, és ez így max 100.-120.-ig menne.
(Az AMD jobban preferálom de ha ezen múlna áttérnék én intelre is)
Előre is köszönöm nektek🙂!
Ryzen 1600 AF 34k
MSI A320M-A PRO MAX 19k
Kingston 2x4GB DDR4 3200MHz HyperX FURY fekete HX432C16FB3K2/8 18k
ha kell HDD 1tb WD blue 13k
és VGA-t mindenképpen használtat javaslok 30-40k körül RX 580 at kapsz ami tökéletes FHD ra még kb mindenre.
haz tap azert nem artott voln
nem tudhassuk hogy nem e egy 250 es tap...
hogy a haz nem e ITX es...
vagyis lehet tap nem birna valamit, kicsi az esely ilyen keretnel de megeshet
ahogy az is hogy alaplap nem megy bele gephazba
amugy mindnek kellene mostanin is futni
nem futnak?
Szaggatnak? Vagy mi a gond?
jobb proci kellene igazabol "csak"
alaplapod mar csak ezert is jo lenne tudni
mivel valami x4 et belenyomnal es akkor sokkal jobh lenne
akkor ha nem hibas gep...
szoftveres, driveres hiba, hiansosag is lehet
Meg pl az is hogy IGP t hasznalod... szinten beallitasok driverek miatt...
igen, mindharom jateknak kellene mennie meghozza nem lowon azzal a procival is
kb. majdnem duplazza teljesitmenyt ahogy varhatod is egy x4 es proci pl. 760K
(Ez az A4 es x2 es proci)
persze az sem eros de 7750 mellett mindegy
milyen felbontason jatszol?
#4 legalabbis FM2 es proci teren ez a max
sokkalnerosebb procik vannak mar regebbiek is hasznaltan, ujonan is
kerdeses az hogyha allandoan rossz eloreosszeallitott konfigot veszel es nem leszel vele elegedett, kesobb igenyeid nonek, fejlesztened stb
prohardver.hu n kerj osszeallitast szerintem es bearazast eladashoz
Elejen osszefoglalot olvasd el vegig hasznos lehet
ne csak penzkidobas legyen amit csinalsz
hisz mint irtam lenyegeben mostanival is tudnod kellene jatszani
vannak olyan topikok ahol driverekrol, beallitasokrol is kerdezhetsz, olvashatsz
meg mindenrol, ha beregisztralsz azzal tobb mas forumra is es mind hasznos
mert ha tenyleg uj kell en a helyedbe most a minimum hogy gyujtogetnek, miutan hozza tettem voln eladasi arat gepnek is meg akkor is, ps4 hez hasznalt monitoron jatszol? De milyen is pontosan (felbontas stb.)
Xy4
#1 tetszetős setup, és ezzel mi lenne hozzá a helyzet, nem vagyok híve a használt számítástechnikai alkatrészeknek. Tudom hogy nem egy világverő darab, de arra amire nekem kellene szerintem tökéletses lenne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!