Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet tényleg ilyen jó ez a...

Lehet tényleg ilyen jó ez a DeepCool GAMMAXX L120T?

Figyelt kérdés
Guru3D teszt istenit kb és sok helyeb 17 ezerért lehet tényleg ilyen jó egy AIO?

2020. ápr. 13. 18:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Ryzen 1600 AF et hűtök vele alapon 28C OCCT stressz teszten nem éri el az 50C fokot és hangtalan. Brutális teljesitmény 120as radiátor nem hittem ,hogy képes ennyire ilyen halkan főleg. A pumpa is hangtalan. NZXT Kraken M22 volt ez előtt ami jóval drágább és hangosabb volt (nem is kicsit) és nem tudta ezt a teljesitményt csodálkozom is rajta. Na itt a remek példa aki azt mondja az olcsóbb AIO hűtő nem jó. Sok tesztet lehet róla találni pl hirseebb a 3d guru és csak jókat ir az alapján választottam. 36 hó gari jó ár mi kell még? 10/10 es.
2020. ápr. 15. 15:23
 2/5 A kérdező kommentje:
csak megvettem brutális*
2020. ápr. 15. 15:23
 3/5 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%

hat ha modednebb ujabb, fejlesztgetnek mint mindent ugylatszik sikeresen

viszont itt nem a vizhutesesek kozott folyik a harc hanem a leghutesesek kozott

hiszen tobnyire ertelmetlen, valos indok ritkan van rajuk

igazbol a fo indok, es ezt miert kene szegyelni?! hogy jol nez ki, "meno" szoval

pedsze sok leggutes is jol nez ki es meno...

Biztos lesz tovabbfejlesztett valtozata annak is olcsobban, es akkor majd mondod hat mar ez is ilyen jo, vagy mostmeg az lett a jobb

de ezek kozhelyek, ha megnezed azt a kozhelyet is rengetegen elegedettek kulonbozo vizhutesekkel, ha nem lennenek akkor nem lenne ilyen nagy piacuk...

en csak megjegyzem soha az eletbe semilyen indokkal nem vennek vizhutest amig van leghuteses megoldas ra

Xy4

2020. ápr. 17. 15:39
 4/5 A kérdező kommentje:
nekem pici itx házba került, köszi a válaszod, és emiatt nagyon elégedett vagyok kis helyigény miatt is normális hűtést kaptam.
2020. ápr. 18. 10:01
 5/5 A kérdező kommentje:
csak amig nem vettem, meg itt olvasgattam ,hogy pl ilyen 15 ezres vizhűtés teljesitményét tudja egy 5k s hűtő meg hangos ilyenek.. de egy nagy ló*szt halk és ezt a teljesitményt igen kell egy hasonló árú léghűátés is. Igy szerintem ezeket sztereotipiákat igencsak elkellene felejteni amiket itt irnak olcsóbb AIO-ról. Lehet jó oár éve így volt de már nem ez a helyzet.
2020. ápr. 18. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!