Üdv! Melyik a jobb konfig? Intel i5 9400F (4,1Ghz),8GB DDR4,1TB HDD, Asus GTX1660 6GB DDR5, DeepCool D-Shield + 500w 80PLUS AMD Ryzen5 2600 (3,9Ghz),16GB DDR4,480GB SSD, MSI RX580 8GB DDR5 -, CoolerMaster E500L + 500w 80PLUS
Nem ártana tudni a táp típusát.
Azon kívül az első géppel több FPS-ed lenne a VGA miatt. A másik mellett szól ugyanakkor a több memória, meg az SSD. Alaplapok milyenek?
Amúgy a kérdés alatt le lehet írni sokkal több karakterben a részleteket.
Elõre összeszereltek a gépek..Tisztában vagyok vele,hogy nem lesz olyan jó build mintha magának rakná össze az ember,csak én nem értek hozzá..Váltani szeretnék konzolról pc-re,de így akkor nem fogok..Köszönöm a segítségeket egyébként! Én nem gondoltam volna,hogy ennyire “szarok” ezek a kész gépek..
Intel: Asus H310M-K
Ryzen: MSI A320M Pro-E
5/5
Ezzel az a baj,hogy nem értenétek egyet. A posztért meg bocsi,de nem tudtam hogyan kell írni többet csak ezért regiztem az oldara,hogy segítséget kérjek. Esetleg ha valaki írna pm-be és összedobna nekem egy buildet az jó lenne.
Nem írunk pm-ben konfigok, itt biztonságosabb!
Itt mindenki látja, ide írd mennyi lenne a keret, plus esetleg felhasználási terület?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!