Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptopomat ami szürke, be...

A laptopomat ami szürke, be lehet rózsaszínre festetni?

Figyelt kérdés
Csak hogy menjen a pendriveomhoz.:)
2008. nov. 22. 07:58
 1/9 anonim ***** válasza:
ez lehet h. a humor kategóriába kerülhetett volna:-)..amúgy a válasz természetesen nem.
2008. nov. 22. 08:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Szürke pendrájv kapható, és olcsóbb is.
2008. nov. 22. 08:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem. :) Valaki azt mondta, hogy akik az autókat festik, fényezik vagy nem tudom, azok lefújják. De ez mennyire biztonságos?
2008. nov. 22. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tartom biztonsagosnak az otletedet. Ha a laptop kulonbozo kis lyukain belemegy a festek a belsejebe, es pl lefed egy holeado helyet, akkor gyakrabban fog tulmelegedni, tonkre is mehet. Viszont nemely laptop kaphato gyarilag rozsaszinben :)

Dell egyes tipusai, asszem az Asus EEE-nek is van rozsaszinje meg az Acer One-nak is. Erdemes esetleg e-bayen korulnezned, hogy a te laptopodhoz nincs-e utolag gyartott rozsaszin teto/egyeb resz. Nehezen, de nemelyik darabnak megoldhato a csereje. Termeszetesen szervizben erdeklodj, hogy melyik reszeknek. Nem lesz olcso viszont.

2008. nov. 22. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

be festeni nem lehet, de léteznek notebook matricák, amit notebook típus szerint tudsz rendelni és azzal át tudod színezni, ráadásul biztonságosan KB 3000 Ft egy ilyen matrica

[link]

2008. nov. 22. 13:00
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi, ez jó ötlet.
2008. nov. 22. 20:26
 7/9 anonim válasza:

Hello!

Igen, be lehet festeni. Csak előbb atomjaira kell szedni hozzá a gépet, aztán a keretet maszkolni kell azokon a részeken, ahol szükséges (pl: plexi alkatrészek), magasfényű műanyag alapú festékkel lehet fújni (lehetőleg függesztve). Ha van rajta olyan felirat, amit meg akarsz őrizni, akkor azt muszály kinyomtatni öntapadós fóliára és száradás után visszaragasztani.

Egyébként csak a szín megváltoztatása miatt én sem csináltam volna ilyet, de nekem eltört a drága notebookom, amit aztán 'sárgásszürke' műgyantával lehetett csak kijavítani...

2008. nov. 28. 10:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha mindenképpen le akarnád festeni, akkor ezt a tutorialt nézd végig: [link] Szerintem hasznos.
2008. nov. 28. 14:57
 9/9 anonim válasza:
90%

Be lehet festeni, de CSAK a fedlapot érdemes! A többit semmiképp!! (a kéztől hamar lekopik egyéb helyen, nagyon ronda lesz)

A fedlap leszerelése 10 perc, ha gondolod hozd el hozzánk, megcsináljuk! :)

2008. nov. 28. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!