Alaplaphiba elvihet-e más hardvereket a gépben? Pl. Hdd-t?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 15:41
1/6 anonim válasza:
Nem jellemző.
A HDD pl. a tápról kapja az áramot, nem az alaplapról.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
Szervízben van a gépem egy ismerősnél, és ketten is alaplaphibára "tippeltek", kicseréltek mindent, meg lett véve a lap, minden klappolt, majd ma kaptam az infót, hogy a winyó elszállt, valószínűleg a lap vitte el magával, aztán kicsit furának tűnt.
2020. ápr. 6. 16:14
3/6 anonim válasza:
Tönkre tud menni a HDD, de nem az alaplap végett.
4/6 anonim válasza:
Volt egy régi gépem, kb 10 éve, alaplap ment tönkre. Ismerősömmel nézettem meg, azt mondta minden tönkrement. Aztán évekkel később kivettem a HDD-t, de azóta se próbáltam meg, h jó-e.
De igen, alaplap hibánál tönkremehet más hardver is, ami a lapon található.
5/6 anonim válasza:
HP 6200 pro-nál konkrétan az alaplapról kapja a tápot a HDD.
6/6 anonim válasza:
Mondjuk egy brand gép felépítése nem igazán mérvadó, mert abban egy csomó dolog speciális, és csak a gyártó részére tervezett cuccal pótolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!