Használt hardvereket OLCSÓN honnan lehet beszerezni?
Abba, hogy ez mennyire legális inkább nem mennék bele, mert feltételezem, hogy adót nem nagyon fizetnek az ilyen cuccok behozataláért és újra forgalmazásáért, de most nem ez a lényeg..
Valaki tudna nekem infót adni, hogyan szerezhetnék be ilyen cuccokat és kb mennyi alaptőke kell hozzá, hogy elindulhassak ebben?
Egyetlen válasz sincs komolyan??
Ugyan, növesszetek már egy kis gerincet ha kérhetem.
Ok, értem én, hogy sok embert ebből él itt magyarban és nem akarjátok, hogy más is osztozzon ebből a jó kis bizniszből..
De én se ingyen kérném az infókat..;)
Szóval MI keressünk neked egy tuti bizniszt, amiből aztán majd TE megélsz munka nélkül.
Így gondolod?
Annyit segítek, hogy a viszonylag nagy (jellemzően külföldi) cégek 2-3 évente lecserélik az informatikai eszközeiket, amikor azok könyv szerinti értéke már nulla.
Ezeket jellemzően egy tételben meghirdetik.
Lomtalanításkor behyűjtöd a kidobott PCket, amiket aztán drágán eladod a tapasztalatlan vásárlóknak..
Gyorsan hírhedté válhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!