Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Zárlatos a pendriveom!?

Zárlatos a pendriveom!?

Figyelt kérdés

Amikor rádugom a gépre akkor a gép újraindul de nemcsak az enyém másé is. Kétségbe voltam esve és 5Gépen is kipróbáltam mindeggyik ugyan ezt a "tünetet" produkálta.

Annyi minden Volt rajta! x(

Hogy tudnám meg csinálni?

Az egész életem rajta volt azon a 8Gigás pendriveon ( eddíg jóvol! ) Videók, képek

A családtagjaim akik legtöbbje meghaltak!!!!!!!!! Apa, mama, papa ,"másik papa, mama"

2010. júl. 26. 18:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Linux? Hogy? Nincsmeg... Ajjajj eszembejutott valami...

Ráraktam a pendrivera egy ilyen pendriverol bootolható linuxot de utána még ment 2x Az okzhat valamit ha nem is zárlatot?

2010. júl. 26. 19:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Bármit tehetsz rá zárlatot a rajta lévő adat nem okozhat.

Az Ubuntu linux beindul CDről (vagy pendriveról, ha van másik) és megpróbálhatod.

2010. júl. 26. 21:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Sokminden okozhat sokmindent - es tenyleg, valami cd-rol bootolhato linuxra gondoltam.

Konkretan olyan file rendszerbeli gubancra gyanakszok, ami a windows-t leoli, de amugy az adatok leszedhetoek rola (jobb esetben) aztan szepen mentsd le egy dvd-re (is) :)

2010. júl. 26. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem akarom megzavarni a beszélgetést, de véleményem szerint a pendrivenak annál sokkal nagyobb baja van, minthogy a Windows nem ismeri fel, mert akkor egyszerűen nem csinálna rá semmit...
2010. júl. 26. 22:08
 15/15 anonim ***** válasza:
22:08: nem ertelemszeruen, a windows rengeteg "software" gondtol is ujraindul, pont azert tanacsolom a linuxot, hogy nezze meg az alatt, mert azt irja, hogy a windows betolteskor indul ujra ha rajtahagyja - vagyis valami drv betoltese okozza ezt.
2010. júl. 26. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!