Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Menyire jo ez a gép 2020 ban...

Menyire jo ez a gép 2020 ban játékokra?

Figyelt kérdés

CPU: ryzen 5 2600

Alaplap: MSI B450M-A Pro Max

RAM : ddr4 8gb 3000mhz

GPU : GTX 1660 6 GB

SSD : 120 GB

HDD : 500 gb

(a ram és a hátértár későbbiekben fejlesztve lesz)

#Menyire jo ez a gép 2020 ban játékokra?
2020. ápr. 4. 14:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 Aham, nyilván azért hoztad fel a lol t mert úgy gondoltad hogy játékot a merevlemenezen tárolunk. Plusz egy érdekesség, filléres különbség van 120 és 240 es ssd k között, de egy 500 as is bőven megfizethető kategória ma már, 120 as ssd a gyártón kívül senkinek nem éri meg. Kb 8 éve lett volna releváns amit írtál - de tudom, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. :)
2020. ápr. 6. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:

#11 Akkor fuss neki mégegyszer annak, amit írtam, mert ezek szerint a szövegértelmezés nem ment. Nem rosszból, de tényszerű, felületesen olvastad el a válaszom.

"#6 És nyilván én is úgy gondoltam, hogy mindent a 120GB-ra kell rakni... Még véletlenül sem arra gondoltam, hogy a 120-as SSD-t rendszermeghajtónak lehetne használni, míg játékra külön egy másik tárolót használnál, ami teszem azt 1TB-os... Mintha nem ez lenne a tipikus setup, hogy rendszermeghajtó + valamekkora méretű tároló, ami tekintve az SSD árakat, lehet akár SSD is. Áhh dehogy."

Kiemelném a "tároló" szavakat, illetve az utolsó mondatomat egy az egyben: "Mintha nem ez lenne a tipikus setup, hogy rendszermeghajtó + valamekkora méretű tároló, ami tekintve az SSD árakat, lehet akár SSD is. Áhh dehogy."

2020. ápr. 6. 22:18
 13/13 anonim ***** válasza:
A LoL-t csak szemléltető példának hoztam fel, mert az nekem mindig is SSD-re volt telepítve (amióta van SSD-m). Így volt ez akkor is, amikor 120GB-os SSD-m volt az 1TB HDD-m mellett, így van ez most is, hogy 256GB-os M.2 SSD-m van, mindezek ellenére mindig volt szabad helyem. Azért tértem ki erre, mert ugye sokan azzal jönnek, hogy 120GB tárhelyet bekajál simán a Windows... Dehogy kajál be annyit, bőven el van 50GB-al is (ami nálam 40GB, mert 10GB a LoL és 40+10=50, 120-50=70). És igen, ebbe a 40GB-ba beleérthető az összes gépre telepített programom is, mivel azok nem foglalnak sokat. Ez a szemléltető része a példámnak és ha csak nem használod felelőtlenül és pakolod tele akarva-akaratlanul mindenféle játékkal, akkor igenis bőségesen elegendő a 120GB is rendszermeghajtónak (rendszermeghajtó az, amire a rendszeren és a programokon kívül nem telepítesz mást).
2020. ápr. 6. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!