Menyire jo ez a gép 2020 ban játékokra?
CPU: ryzen 5 2600
Alaplap: MSI B450M-A Pro Max
RAM : ddr4 8gb 3000mhz
GPU : GTX 1660 6 GB
SSD : 120 GB
HDD : 500 gb
(a ram és a hátértár későbbiekben fejlesztve lesz)
#11 Akkor fuss neki mégegyszer annak, amit írtam, mert ezek szerint a szövegértelmezés nem ment. Nem rosszból, de tényszerű, felületesen olvastad el a válaszom.
"#6 És nyilván én is úgy gondoltam, hogy mindent a 120GB-ra kell rakni... Még véletlenül sem arra gondoltam, hogy a 120-as SSD-t rendszermeghajtónak lehetne használni, míg játékra külön egy másik tárolót használnál, ami teszem azt 1TB-os... Mintha nem ez lenne a tipikus setup, hogy rendszermeghajtó + valamekkora méretű tároló, ami tekintve az SSD árakat, lehet akár SSD is. Áhh dehogy."
Kiemelném a "tároló" szavakat, illetve az utolsó mondatomat egy az egyben: "Mintha nem ez lenne a tipikus setup, hogy rendszermeghajtó + valamekkora méretű tároló, ami tekintve az SSD árakat, lehet akár SSD is. Áhh dehogy."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!