Menyire jo ez a gép 2020 ban játékokra?
CPU: ryzen 5 2600
Alaplap: MSI B450M-A Pro Max
RAM : ddr4 8gb 3000mhz
GPU : GTX 1660 6 GB
SSD : 120 GB
HDD : 500 gb
(a ram és a hátértár későbbiekben fejlesztve lesz)
Nagyobb SSD nem kell, ha LoL-t telepítesz a gépre akkor is marad fixen 70GB szabad helyed Win10 mellett, ami bőven elég.
RAM-ból kellene 16GB, így ha netán RAM-igényesebb játékkal játszol, nem kell aggódnod. Azért 16GB-ot nagyon sok játék kér ajánlottan és szerintem ez el fog mozdulni a 16/32GB minimum/ajánlottra a következő konzolgeneráció érkezésekor.
turheto/jo a gep
kiveve amit mondtam ha meglevok ssd es hdd vagy hasznaltan olcson akkor oke
ujonan penzkidobas
igazabol erthetetlen miert nem irod le pontosan mikrol is van szo
veszel valami ocska ssd t ami green hdd tol is lassabb meg veszel valami hdd t ami lehet "szinten" green lesz (legalabbis green alatt energiatakarekost ertem abbol is valami "extrasat" - negativ ertelemben)
tap szinten nagyon lenyeges ugyanugy mint gephaz
ezekmiatt is majd sirsz ha rosszat vettel de persze kotod az emebet a karohoz hogy eleted aran sem mondanal le a zart papirdoboz hazrol es a krumplit tarttalmazo papirdoboz taprol
(mindezt bika draga vga+cpu paros mellett...)
Úgy érted idén még nem vettél új gépet..?
Akkor jó lesz az utódját keresni. 1éves gép az már öreg lejárt lemez.. :)
Idén mindenből tudsz újat venni. Alaplap, proci, ram, 1TB nvme ssd, stb, hogy biztos minden 2020-as játékot bírjon. Fél milkából kijön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!