Melegszik a proci új hűtővel és pasztával de miért?
Úgy értettem, hogy az alaplapodhoz az "FG" BIOS-nak kell fent lennie ahhoz, hogy a processzoroddal működjön, mindazonáltal azóta kiadtak egy "FH" és egy "FI" jelűt is hozzá.
Az FH a Turbo Boost kompatibilitást javítja, az FI pedig egy JMicron Sata controllert ad hozzá a támogatási listához.
Az FI elvben nem sok vizet zavar, viszont az FH a Turbo Boost-tal szórakozik, így az bekavarhat, vagy pont fordítva, ha az FG van fenn, akkor lehet hogy az alaptámogatás nem sikerült olyan acélosra és kellene a javított verzió.
Az FI-vel ne foglalkozz, neked arra nincs szükséged.
Az FH-t is óvatosan...bár mondjuk sok vesztenivalód nincs, mert ilyen hőmérsékleti értékekkel elégggé korlátozottan használható a gép.
Fejlemény!
Vettem egy másik gépházat abba át raktam az egészet de teljesen szétszedtem majd össze raktam. Hűtés megoldódott és sikerült 1,14xx-re levenni a vcore-t kékhalál nélkül és egyenlőre prímet 95-nen maximum 60 fokig ment fel. Lejjebb vegyem a vcore-t vagy hagyjam így?
Ha rendesen működik, akkor minek buzerálnád?
Használd amire való. Játssz, dolgozz, szórakozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!