AMD ryzen 5 2600 3.40 Ghz miért melegszik? Alapjáraton 45-50-60 celsius fok.
A gép 2 hónapja lett vásárolva újonnan. Ismerősöm rakta össze a gépet. Beüzemelésnél észleltük ,hogy picit melegszik bevittem egy pc szervízbe ott.azt mondták a tápot cseréljem le egy njoy 650 w volt benne és ha lecserélem nem fok nagyon melegedni. Le is cseréltem de alapjáraton így is 45 fok körül van általába de játék közbe akár 80-90 fok köré is felmegy . Van valakinek ötlete ,hogy mit csináljak?
Videó kártya:
-Shapphire RX570 4GB GDDR5 Pulse
Ram:
Kingston 8gb ddr4
Milyen hűtő van rajta? Milyen gépházban van milyen ventikkel és hány fok van a szobában ahol a gép van?
50 fok alapjáraton teljesen okés de a 80 90 fok játék közben elég para.
Ugyan ez a házam van, benne egy r7 3700x.
Alapjáraton 40-45 munkánál 75 max.
Gyári hűtővel.
Vagy szenzor nem jó, vagy az összerszerelésnél került túl kevés vagy túl sok paszta a cpu-ra, vagy nem is lett jól felrakva.
Njoy táp?
Sose értettem a számteches boltokat.
Mindig azon spórolnának amin nagyon nem kéne.
Igaz ez a ház se nevezhető valami értelmes háznak, de itt nem ez lesz a probléma. Se a táp, mert akkor nem.a cpu melegedne.
Vagy User error, vagy hardwer hiba. Vidd el egy normális szervízbey ahol értenek is valamit hozzá. Bár nem tudok milyen táp került bele azután a vacak után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!