Saskacsa01 kérdése:
Miért megy felfele is a kép mikor lefele görgetek?
Figyelt kérdés
Nekem egy Trust GXT 105 Illuminated egerem van. Majdnem egy éve vettük és már kezd zavaró lenni, hogy ezt csinálja (kérdés). Lehetséges, hogy a márka vagy a típus rossz?2020. ápr. 1. 11:52
1/3 anonim válasza:
Az egér beállításait nézted már a vezérlőpultban??
2/3 anonim válasza:
Amikor lefele görgetsz néha felugrik a kép? Mert nekem is volt ilyen, hogy ha lefelé görgettem kicsit elkezdett felfele ugrálni, meguntam és vettem egy új egeret.
3/3 anonim válasza:
Elkopott a görgő vagy eldeformálódott (szemmel észre sem vehető különbség is okozhat ilyet). Esetleg próbáld meg szétszedni az egeret és letisztítani a görgőt, egy kis műanyag darab az egész. Nem egy bonyolult szerkezet, ne félj.
De ha már az első naptól kezdve ilyen volt, akkor egyből vissza kellett volna küldened
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!