Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért megy felfele is a kép...

Saskacsa01 kérdése:

Miért megy felfele is a kép mikor lefele görgetek?

Figyelt kérdés
Nekem egy Trust GXT 105 Illuminated egerem van. Majdnem egy éve vettük és már kezd zavaró lenni, hogy ezt csinálja (kérdés). Lehetséges, hogy a márka vagy a típus rossz?

2020. ápr. 1. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Az egér beállításait nézted már a vezérlőpultban??
2020. ápr. 1. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Amikor lefele görgetsz néha felugrik a kép? Mert nekem is volt ilyen, hogy ha lefelé görgettem kicsit elkezdett felfele ugrálni, meguntam és vettem egy új egeret.
2020. ápr. 1. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Elkopott a görgő vagy eldeformálódott (szemmel észre sem vehető különbség is okozhat ilyet). Esetleg próbáld meg szétszedni az egeret és letisztítani a görgőt, egy kis műanyag darab az egész. Nem egy bonyolult szerkezet, ne félj.

De ha már az első naptól kezdve ilyen volt, akkor egyből vissza kellett volna küldened

2020. ápr. 2. 04:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!