Miért villog a Firefox felső része, amikor lefele vagy felfele görgetek?
lehet valamelyik kiegészítő,bővítmény, stílusfájl okozza. tiltsd le őket, esetleg frissítsd ami elavult:
vagy telepítsd újra, vagy állítsd alap beállításokra (súgó/hibakeresési info / FF alaphelyzetbe állítása.
Nekem ezt adja ki:
Elavult bővítmények - Adobe Acrobat
Ismeretlen bővítmények - Windows Live Photo Gallery
Ezek a bővítmények naprakészek - Shockwave Player
De próbáltam lezárni a bővítményeket, de csak úgy csinál.
Nem lehet esetleg csökkentett módban elindítani parancssorból, vagy az asztali parancsikon mellé írjam. Tehát nincs csökkentett módhoz vmi paraméter, mert a Start menüben nincs meg, amit a régi verziónál volt megszokott...
firefox/súgó/újraindítás letiltott kiegészítőkkel.én újratelepíteném.:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__42..
előtte a jelszavakat, fontosabb könyvjelzőket kimenteném, majd újratelepítés után visszainportálnám.
adatok kimentésére Mozbackup:
Újratelepítettem, de semmi eredmény...
Amúgy 23.0-ás verziót használok.
ez még mindíg azt mondom video megjelenítési probléma, van valami a videokártyával, annak driver-ével. Az eseménynaplóban nincs valami hiba? esetleg az egér problémázik a buffereléssel. mikor görgeted az egeret akkor azt leírja (buffereli) a merevlemezre. nézz körül az egér beállításaiban adj neki több buffert (vezérlőpult/egér9
jobbat nem tudok, lehet nem ártana egy nagytakarítás a gépeden (fájlrendszer,registry).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!