PS4 tulajok! Ti digitálisan vagy lemezesen vásároljátok meg a játékokat?
Figyelt kérdés
2020. márc. 27. 15:14
2/6 anonim válasza:
Ugyan konzolom nincs, de ha lenne egyértelműen digitálisan venném.
3/6 anonim válasza:
én nem raktározok. így is belefulladok a könyvekbe meg a dvd-kbe
4/6 anonim válasza:
új játékokat használtan lemezesen, majd ha végigvittem akkor pár ezer forint veszteséggel tovább adom. régieket ps store-ból.
5/6 anonim válasza:
A PS4-ez átlépem, de a PS3-ra és a PS5-re is csak lemezes játékok jöhetnek nálam szóba. Azt el tudom adni vagy elcserélni, ha lejárnak a licencek és lekerül a store-ból, dobozosan (akár használtan) még meg lehet venni, ha eladom a gépet, játékokkal együtt tudom adni, mert azok nincs accounthoz láncolva.
6/6 anonim válasza:
Szinte mindig lemezen. Amikor 1000ft körül van valami storeba ami érdekel akkor teszek kivételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!