MSI N440 GT videókártyára ha rá kötök 2 darab digitális és egy vga megjelenítőt akkor mind a 3 monitor dolgozni fog vagy csak kettő? Mert két analóg jelel egy digitálisan csak két monitort támogat, de nem tudom h vegyek e még egy digitális monitort!?
Figyelt kérdés
Googleban rengeteget kerestem már minden forumban, de semmi konkrétumot nem találtam róla sajnos remélem itt majd tud valaki segíteni...:)2012. dec. 30. 20:22
1/3 anonim válasza:
Max két monitort támogat, mit szeretnél három monitoron csinálni?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :) játszani pl 3 monitoron a need for speed et mert 2 ha jáccom akkor pont középen válasza el aza utót és tök szar úgy játszani!
2012. dec. 30. 23:12
3/3 anonim válasza:
Ez esetben új vga-t kellene venned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!