Meg éri-e használtan venni PC-t innen? És ennyiért?
Sziasztok! Szeretnék venni egy gépet, nem egy atomerőműt és 60ezer forintom van rá. (Legalább egy CS:GO / LoL, Paladins) fusson JÓL rajta!
Néztem használt PC-t, ugye mert olcsóbb, viszont nem bízom annyira az oldalban sem, és nem. Érték annyira az árakhoz sem. Ha van ötletetek / kedvetek segíteni akkor irhattok összerakható,, configot" 60ezerért, bár szerintem lehetetlen..
Eddig 2 kiszemelt volt :
És
Válaszotokat előre is köszönöm! :)
Ui: ajánljatok bátran!
Hardveraprón nézz.
Cs:go cpu igényes, I5 nem ártana.
Ezek a gépek nagy gyártók - HP, Dell, Fujitsu-Siemens, Lenovo - által összerakott irodai használatra szánt gépek, amelybe a forgalmazó belerakott egy belépőszintű GT 1030-as chippel felszerelt videokártyát. Szóval a Gamer PC megnevezés kissé nagyotmondó.
Végignézve a játékok gépigényét:
* [link]
* [link]
* [link]
olyan gépet keresnék, ami:
* 4 processzormaggal rendelkezik
* magonként 3 GHz-el
* van benne 8 GB RAM
* a GT 1030 helyett valami erősebb kártya - már egy GTX 1050Ti, GTX 1650, vagy egy RX560-as GPU-val szerelt kártya is jó lehet (erősebb, mint a GT 1030, de nem kell hozzá külön PCIe tápcsatlakozó a tápegységen)
* a merevlemez helyett/mellé SSD-t rakni bele - gyorsabban indulna róla a rendszer és a programok
ez pl elég jó, ezért az árért:
fontos hogy ilyen árban új játékokkal nem fogsz tudni játszani, de az általad listázottak fognak menni.
Értem.Köszönöm a válaszokat! Igen, olvastam róla, bár volt aki pozitívan írt.
Ha van ötletetek,vagy akár tudtok segíteni akkor írjatok nyugodtan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!