Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meg éri-e használtan venni...

Csak a technika kérdése:

Meg éri-e használtan venni PC-t innen? És ennyiért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretnék venni egy gépet, nem egy atomerőműt és 60ezer forintom van rá. (Legalább egy CS:GO / LoL, Paladins) fusson JÓL rajta!

Néztem használt PC-t, ugye mert olcsóbb, viszont nem bízom annyira az oldalban sem, és nem. Érték annyira az árakhoz sem. Ha van ötletetek / kedvetek segíteni akkor irhattok összerakható,, configot" 60ezerért, bár szerintem lehetetlen..

Eddig 2 kiszemelt volt :

[link]

És

[link]

Válaszotokat előre is köszönöm! :)

Ui: ajánljatok bátran!

2020. márc. 25. 23:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Hardveraprón nézz.

Cs:go cpu igényes, I5 nem ártana.

2020. márc. 25. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezek a gépek nagy gyártók - HP, Dell, Fujitsu-Siemens, Lenovo - által összerakott irodai használatra szánt gépek, amelybe a forgalmazó belerakott egy belépőszintű GT 1030-as chippel felszerelt videokártyát. Szóval a Gamer PC megnevezés kissé nagyotmondó.

Végignézve a játékok gépigényét:

* [link]

* [link]

* [link]

olyan gépet keresnék, ami:

* 4 processzormaggal rendelkezik

* magonként 3 GHz-el

* van benne 8 GB RAM

* a GT 1030 helyett valami erősebb kártya - már egy GTX 1050Ti, GTX 1650, vagy egy RX560-as GPU-val szerelt kártya is jó lehet (erősebb, mint a GT 1030, de nem kell hozzá külön PCIe tápcsatlakozó a tápegységen)

* a merevlemez helyett/mellé SSD-t rakni bele - gyorsabban indulna róla a rendszer és a programok

2020. márc. 26. 00:09
 3/6 anonim ***** válasza:

ez pl elég jó, ezért az árért:

[link]

fontos hogy ilyen árban új játékokkal nem fogsz tudni játszani, de az általad listázottak fognak menni.

2020. márc. 26. 00:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Előre összerakott gépet soha ne vegyél.Főleg mivel ezek ráadásul irodai gépek.Vagy magadnak rakd össze ,vagy egy üzlettel ,ami ezzel foglalkozik,de nagy üzlettel ,nem ilyen noname senkikkel.
2020. márc. 26. 01:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Innen soha. Volt velük tapasztalat. Irodai gépet árulnak gamerként. Az összerakás borzalom szó szerint összehányva az egész, törött/sérült alkatrészek, stb
2020. márc. 26. 13:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Értem.Köszönöm a válaszokat! Igen, olvastam róla, bár volt aki pozitívan írt.

Ha van ötletetek,vagy akár tudtok segíteni akkor írjatok nyugodtan?

2020. márc. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!