Ezt a videó kártyát megéri meg venni ennyiért vagy ezért az árért használtan van jobb választás is?
Eleinte 6k volt a keret vga-ra de észre vettem ,hogy annyiért csak DDR3-mas GT 730-at tudnék venni max az meg nem kel ,így felmentem 8k-ig a kerettel de ennél feljebb már nem megyek 1-2 ezerrel SEM mert tényleg szűkös a pénztárcám ,nos arra is kíváncsi lennék ,hogy ez a kártya melyik nvidia és amd kártya erőségén van körübelűl ,én valahogy úgy képzelem el ,hogy nvidia oldalról a GTS 450/GTX 650/GT 740 AMD oldalról HD 4830 HD 5750 szintjén lehet ,de ezt csak én gondolom így nos azért arra gondolni kel ,hogy nem mintha csak úgy menne ez a vga vásárlás mert 240W-os tápegységem van csak azt remélem ,hogy ez a kártya megállja a helyét az újabb játékoknál legalább 720p 30 fps-el low-on ,mondjuk az én gépemmel lehet lesz játék ahol nem lesz meg a 30 fps ,mert ez a gépem van:
AMD Athlon II X4 620
6 GB RAM
Lenovo 54Y8824 tápegység 240W
és elvileg ehhez a tápegységhez 72W-102W fogyasztó vga-nál többet fogyasztót nem kéne mert a tápegység csak 240W-os
?!
felejtős , 450w táp kell . gyűjtsél egy kicsit
GT/GTS felejtős játékra , GTX 650 erősebb
gt1030 30w eszik és tudsz vele gamingelni.
De 15k alatt nem kapsz értelmes kártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!