A gépem nem ismeri fel a kártyaolvasót, pendrive-ot!?
sziasztok! problémába ütköztem a kártyaolvasó illetve pendrive USB portba dugás utáni olvasása miatt. egyik pillanatról a másikra valami baja lett a USB portoknak. vettem régebben másik kártyaolvasót mert azthittem hogy az a rossz de nem. (egyébként a drónt rácsatlakoztatva sem adja be a belső tárhelyét míg, a régebbi gépemen meglepetésemre jól működött a dolog, azon windows 7 van,a mostanimon windows 10.)
Az ismeretlen eszköz VID és PID értékeire keress rá a neten és kiderül, hogy milyen driver hiányzik.
Az első oldali találatok legtöbbje exe-t akar letölteni, azaz egy reklámprogramot, ami neked nem jó. zip vagy rar kell neked, amiben nincs exe.
Részletek, Hardverazonosító - itt találod a VID és PID értékeket, amire rá kell keresned.
De ha adtak a készülékhez drivert, akkor keresgélni sem kell, csak azt telepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!