Miért nem érzékeli a headsetes fülhallgatómon lévő mikrofont a gépem?
Szóval van egy laptopom, ahol a headsetem (AKG "agybadugós" headset) mikrofonját szerettem volna használni egy konferenciahíváshoz, de egész egyszerűen a Windows nem ismerte fel. Amikor megnéztem a beállításokat, ezt írta ki:
Próbáltam letiltani és újra engedélyezni a mikrofont itt, és az eszközkezelőben is = Semmi.
Próbáltam frissítést keresni az eszközkezelőben a mikrofonra = Semmi.
Próbáltam hibaelhárítást csinálni a fenti képen látható beállítások menüsorban = Semmi.
Kérdésem az lenne, hogy ez miért van? Illetve hogyan lehetne "alaphelyzetbe" tennem a hangok beállítását? Tehát mintha újratelepíteném a Windowst, csak adat- és idővesztés nélkül.
A headsetednek gondolom 4 pines jack csatlakozója van. Nos amennyiben a laptopodon viszont külön fejhallgató és mikrofon csatlakozó van így persze, hogy nem érzékeli a mikrofont, ha csak a fejhallgató csatlakozójába dugod. Ha a laptopod ilyen, akkor erre van szükséged:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!