Milyen "gamer" mikrofont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Online játékra szeretnék venni mikrofont, hogy haverral tudjunk közben kommunikálni. Van fejhallgatóm de nem igazán szeretem, kényelmetlen meg sajnos a fülem se annyira patika, hogy ezzel "terheljem" a dobhártyám, ezért szeretnék csak egy szimpla mikrofont, hogy ő is jól halljon engem.2020. jan. 18. 13:47
1/5 anonim válasza:
kb mind 1 milyet használsz bár érdemes olyat venni amiben van noise cancelling.
Én a csiptethetős mikrofont szeretem de az a hátránya hogy monjuk póló nélkül nem igazán használható jól. de keresgélj itt vannak vélemények is.
Én jelenleg egy ebayes 800 ft os csiptethető mikrofont használok és semmi gond vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!