Melyik a leggyengébb hardverem amit le kellene cserélni vagy venni hozzá? -gigabyte alaplap lga775 ddr2+3 -2gb ddr3 1333 mhz -intel Wolfdale core 2 duo e8400 3ghz -8800 gt 512 mb a wincsesztert és a dvd írót nem szándékozom lecserélni.
Nekem is megakadt a szemem azon, amin az elsőnek.
Egyébként én nem nyúlék hozzá. Kiegyensúlyozott gép. Menjen, ha bír, aztán ha cserélsz cserélj mindent. Az LGA775 miatt kifutó szériára épül. Például ezért sem költenék már rá.
Pedig van ilyen. Néhány gyártó készített "hibrid" lapokat amikben van ddr2-es és ddr3-as foglalat is. A kérdezőnek is ilyenje lehet és ő ddr3-assal használja (ha jól értem).
Nekem is hasonló gépem van (giga lap, 4gb ddr, e8400), csak a 8800GTS-t lecseréltem egy 5850-re. Játékok terén lényegesen gyorsabb lett. Szóval ha cserélni akarsz valamit, akkor a vga-t.
DDR4? Olyant meg hol lehet kapni? Én még sehol sem találkoztam vele...
"DDR4 SDRAM will be the successor to DDR3 SDRAM. It was revealed at the Intel Developer Forum in San Francisco, 2008, that it is currently in the design phase and has an expected released date of 2012.[1]
The new chips are expected to run at 1.2 V or less,[2][3] versus the 1.5 V of DDR3 chips and have in excess of 2 billion data transfers per second. They are expected to be introduced at clock speeds of 1600 MHz, estimated to rise to a potential 3200 MHz (3.2 GHz) [4] and lowered voltage of 1.0 V [5] by 2013.
In February 2009, Samsung validated 40 nm DRAM chips, considered a "significant step" towards DDR4 development.[6] As of 2009, current DRAM chips are only migrating to a 50 nm process"
Egy komplett új gépet venni pedig elég költséges dolog...
Kevésnek pedig nem kevés a jelenlegi. Mint ahogy mondtam nekem is hasonló van, és az új játékok is (Mass Effect 2, Singularity, stb) fullon mennek 1680x1050-en..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!