Intel BLKDH67BLB3 vs. Gigabyte GA-P67-DS3-B3?
Melyik alaplapnak mik az előnyei és mik a hátrányai?
ha nem rosszabb, az intelt választanám, mert van rajta esata és usb3
A Gigabyteon is van-.-''
De ez processzor függő..mert egy i3nak(ami szorzózáras) annak egyértelműen az Intel mert így ki tudja használni az Integrált GPUt de ha szorzózár mentes proci lesz hozzá("k" végű.lásd:Intel Core i5-2500K) akkor a Gigabyte meg így majd tudod húzni..de én amondó vagyok és vegyél egy Z68ast:D
Ha most i3at veszel bele akkor is ki tudod használni az IGPt de ha később raksz bele egy i5-500Kt vagy egy i7-2600K akkor majd tudod tuningolni:)
ennek már nincs hátránya? gondolok itt memóriabusz stb.-re, mindenre
Intel BLKDP67BAB3
nem tudom hogy az intel-féle biosban működik-e a szorzóemelés, elvégre is az intel eléggé szigorúan áll a tuninghoz (elég megnézni hogy az amd-nél szinte a legkukásabb procikban sincs szorzózá, intelnél meg fizetned kell érte (procinál és lapnál is)).
ha tuningolni akarsz akkor szerintem a komolyabb gyártók közül válassz (asus, asrock, giga, msi).
na! akkor tudtok más gyártótól ilyen alaplapot? :
P67
lga 1155
min. 2db DDR3 min. 1600mhz min. 8GB
esata
kevésbé fontos:
sata3
usb3
esetleg, de ez mégkevésbé fontos: integrált 7.1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!