Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az E merevlemezt, tehat nem...

Az E merevlemezt, tehat nem csak a tartalmat, hanem magat a merevlemezt letoroltem. Hogy tudom visszaallitani? Disk managementben a delite volume-rakattitva toroltem le. Lemezkarbantarto/torles.

Figyelt kérdés
Eddig volt C,D,es E meghajtom.Most az E meghajto eltunt!Tud valaki segiteni?Kezdo vagyok!Koszonom!
2010. júl. 25. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ácsibácsi a formázás meg partíciótörlés meg fájltörlés nem adatvesztés, csak szektor üresként való megjelölése, amíg nem írsz rá mást getdataback és társai simán visszaolvassák az eredeti tartalmat halál ingyen.

ha meg felülírtad az adott szektort a kürthöz is viheted maximum zenélnek egyet.

2010. júl. 28. 07:38
 12/12 A kérdező kommentje:

A C merevlemezen van mindenfele adatom,kepek,programok...stb.Ott minde Oke!A gepem is normalisan mukodik.A D szinte ures.Akkor mit tarolt az E lemezen?Mi volt rajta,hogy mar majnem tele volt,kb 1 GB ures hely volt rajta.Nem tudtam megnezni,sehogy sem,mielott letoroltem.Tudom ez egy kezdo kerdese:)

Arra gondolok,hogy biztonsagi masolatok voltak rajta,azt a programot Back Up,veletlenul bekapcsoltam es egyfolytaban keszitette a masolatokat,azota mar kikapcsoltam.

Tehat,gond lenne a gepemmel,ha fontos dolgot toroltem volna?

Mar letoltottem az Undelite PLUS adatvisszahozo programot,ott a C es a D meghajtot tuntette fel.

Koszi,hogy segitetek!

2010. júl. 28. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!