Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az E merevlemezt, tehat nem...

Az E merevlemezt, tehat nem csak a tartalmat, hanem magat a merevlemezt letoroltem. Hogy tudom visszaallitani? Disk managementben a delite volume-rakattitva toroltem le. Lemezkarbantarto/torles.

Figyelt kérdés
Eddig volt C,D,es E meghajtom.Most az E meghajto eltunt!Tud valaki segiteni?Kezdo vagyok!Koszonom!
2010. júl. 25. 18:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Windows Vistam van.
2010. júl. 25. 18:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Sajátgép/C-re kattintás, Tulajdonságok, Eszközök, Hibaellenőrzés, mind a két helyre tedd be a pipát és inditsd újra a gépet. Kék lesz a monitor, kijavítja a kötet hibáit. Ha kész, indítja a Windows-t.
2010. júl. 25. 21:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Startmenű/Minden porgram/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás. Keresd az utolsó visszaállítási pontot és azt jelöld be. A többi a Windows dolga.
2010. júl. 25. 21:34
 4/12 A kérdező kommentje:

Megcsinaltam a rendszervisszalaitast es a hibaellenorzest is,de nem sikerult,azota sincs meg az E merevlemez.A renszervisszaallitasnal nem talalta az E merevlemezt ezert nem is tudta azt visszaallitani.

Most mit csinaljak?

Koszonom a segitseget!!

2010. júl. 27. 14:52
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem az E partíció, mert gondolom merevlemezből 1 van csak. Ha netán tényleg külön merevlemez, nem csúszott csak ki a kábele? Hogyan törölted ezt a partíciót? simán fájlkezelőből nem lehet, használtál vmi partícionáló progit?
2010. júl. 28. 05:37
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem hasznaltam programot a kitorlesnel.Laptopom van.Itt toroltem ki:

Vezerlopult

Rendszer es karbantartas

Felugyeleti eszkozok

Szamitogep kezeles

Tarolo

Lemezkezeles

Delite Volume(torles) (nekem angolul van)

Startmenu /Computer-nel torles elott volt: OS(C) DATA(D)RECOVERY (E) DVD RW Drive(F)Most az (E) onnan is eltunt.

A rendszervisszaallitasnal is felsorolta a C D E merevlemezt,de kesobb kiirta,hogy nem talalja azt a lemezt.Koszonom a segitseget!!

2010. júl. 28. 06:49
 7/12 A kérdező kommentje:
*nem talalja az E lemezt.
2010. júl. 28. 06:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Kabel nem csuszhatott ki,mert torles utan egybol eltunt,megneztem.Azt sem tudom hol van ez a kabel:) Abszolut kezdo vagyok.Gondolod,hogy particio lehetett?
2010. júl. 28. 06:57
 9/12 A kérdező kommentje:
Az E (RECOVERY) merevlemezen mar allig volt hely,nem tudtam hogy kell torolni,formaztam.Formazas utan particionaltam.Ezt a particionalast akartam torolni,de a lemezt toroltem ki veletlenul.
2010. júl. 28. 07:08
 10/12 anonim ***** válasza:
szerintem szimplán törölted a partíciót. Azt már nem fogod visszahozni. Úgy hogy a rajta lévő dolgoktól is elbúcsúzhatsz. Van mondjuk olyan cég, aki vissza tudja szerezni az adataidat a törölt partícióról, de az nagyon drága, kb. 80-100e forint
2010. júl. 28. 07:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!