UPC lecserélte a modemet UBE-ről a ConnectBox-ra, azóta 10-dére csökkent a wifi sebessége?
20/10-ről 1,5/5-re...!!! azért ez durva. OK, hogy nem új a gépem, de UBE-nál simán ment. A kártya Dell wifi 1397.
Miért nem megy? Kérjem vissza az UBE modemet, csak az nem jár ehhez a csomaghoz...?
Még annyi UPC-t hívtam, valamit variáltak, ment 1 napig kicsit jobban 4/10. Furcsa, hogy a feltöltési OK? csak a letöltési nem...
Ők kábelen (LAN-on) fogják tesztelni a net sebességét, mert az a hivatalos. Ott ha megvan, ők nem hibásak semmiben.
Van lehetőség külön router vásárlására, ami ha LAN-on megvan a kívánt sávszél, azt a wifi veszteségei mellett biztosítja wifi-n is.
Nekem lassan 8 éve ugyanaz a wifi mentes őskövület Cisco modemem van, amit akkor kaptam az első előfizetésemhez, azóta megnégyszerezték legalább a sebességet, így már csak 5GHz-es wifin érhető el közel a maximális sebesség (vagy kábelen a maximális). Én mindig is külön routert hasztnáltam az elosztásra és wifire.
Ők szolgáltatnak netet neked, amit kábelesen tesztelnek, hibátlan, onnantól már a te dolgod, hogy a LAN jelet te hogyan alakítod wifi jellé. A modem ezen része csak egy plusz szolgáltatás, hogy egyben van, de tőlük szolgáltatást vásárolsz (netet), amit szolgáltatnak is... így tőlük cserét/bemérést ha kérsz, több mint valószínű, hogy fizetős lesz a kiszállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!