Ajánlanátok laptopot?
Sziasztok.
Nem sokára szeretnék venni egy új laptopot, mert a régi nagyon belassult, billentyűzete is darabokban így kellen egy új. Leginkább youtube videók nézésére hasnzálnám, néha filmekre is, netes játékokra talán és kb enniy a fontos. Lehetőleg ne legyen óriási méretű, ismert márka legyen. És az ár mondjuk 100-200 ezer között de ha kicsit több az se baj. Többet nem szeretnék költeni egy laptopra. Ja meg légyszi írjátok már le, hol tudnám majd megvenni mert neten sokat nézetegetek de annyi van és nem tudom melyik lenne jó. 22l.
a fentiektől jobbat is kapni:
olvasd el a kommenteket, egyébként árukereső toplistán top11
érdemes nézni a toplistákat, hogy miket vesznek az emberek, pl amazonon, árukeresőn, illetve youtuberek leírásait.
Én sem vagyok nagy laptopos, de azt meg tudom neked mondani, hogy amit az első linkelt, az kompromisszumos, főleg, hogy 6. generációs procival rendelkező az egyik, a másik pedig 8. generációs... (most fog jönni a 11. gen, tehát jópár éves konstrukciókat ajánl, a ryzenes laptop amit fentebb linkeltem pedig teljesen friss.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!