Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ajánlanátok laptopot?

Ajánlanátok laptopot?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nem sokára szeretnék venni egy új laptopot, mert a régi nagyon belassult, billentyűzete is darabokban így kellen egy új. Leginkább youtube videók nézésére hasnzálnám, néha filmekre is, netes játékokra talán és kb enniy a fontos. Lehetőleg ne legyen óriási méretű, ismert márka legyen. És az ár mondjuk 100-200 ezer között de ha kicsit több az se baj. Többet nem szeretnék költeni egy laptopra. Ja meg légyszi írjátok már le, hol tudnám majd megvenni mert neten sokat nézetegetek de annyi van és nem tudom melyik lenne jó. 22l.

2020. márc. 16. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
2020. márc. 16. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

a fentiektől jobbat is kapni:

[link]

olvasd el a kommenteket, egyébként árukereső toplistán top11

érdemes nézni a toplistákat, hogy miket vesznek az emberek, pl amazonon, árukeresőn, illetve youtuberek leírásait.

Én sem vagyok nagy laptopos, de azt meg tudom neked mondani, hogy amit az első linkelt, az kompromisszumos, főleg, hogy 6. generációs procival rendelkező az egyik, a másik pedig 8. generációs... (most fog jönni a 11. gen, tehát jópár éves konstrukciókat ajánl, a ryzenes laptop amit fentebb linkeltem pedig teljesen friss.)

2020. márc. 16. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

i5 10 gen, mx 250, 512 ssd, 8 giga ram, 3 év gari

2020. márc. 17. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan szintu mint az egyel feletti ryzen 5os 150 ezerert
2020. márc. 17. 12:57
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon szivesen a segutseget iridescent pizza
2020. márc. 19. 16:58
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Bocs ha nem volt időm megköszönni...O_o
2020. márc. 19. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es a procija erősebb, a vidikari is erősebb benne, tárhely is dupla annyi van benne és a Lenovo garancia az egyik legszärabb Magyarországon (saját tapasztalat).
2020. márc. 20. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!