Szerintetek a jövőben nőhet a minecraft gépigénye? Kell ettől félni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 20:28
11/16 A kérdező kommentje:
A fps 60 körül mozog
2020. márc. 16. 13:23
12/16 anonim válasza:
Én értem, hogy egyesek képesek 10 fpssel is játszani, de aki hozzászokott már ahhoz, hogy a gépe tudja futtatni a játékokat, azt nagyon frusztrálja, ha folyamatosan leesik az fps. Az átlag fps nem számít.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem szokott le esni. Szoktam figyelni. Ha betölti a mappot onnantól semennyire sem laggol. 10 fps meg egy ilyen kockás játékban elég csúnya lenne, szinte semmi grafikája nincs. Far cry 3 na az keményen megtudja marni a gépet.
2020. márc. 16. 13:42
14/16 A kérdező kommentje:
De oké a minecraft szerinted 10 fpsel fut
De akkor a gta online miért fut gyönyörűen lagg nélkül nálam? 200-as szintű vagyok és már sok mindenem van a játékban. Erre van valami magyarazátod?
2020. márc. 16. 13:44
15/16 anonim válasza:
Mondom, az a magyarázat, mint eddig. Hozzászoktál ahhoz, hogy szaggat. Ismerek olyat is, akinek a 10 fps már folytonos.
16/16 A kérdező kommentje:
Szaggat? Tudom milyen ha egy játék szaggat mert volt ennél is jóval gyengébb gépem de az borzalom volt a mostanihoz képest ég és föld a különbség és nem tapasztalok szaggatást. Ehhez nem lehet hozzászokni mert az ember észreveszi ha szaggat és irritálja de én nem tapasztalom. Pl assasin creed 3 vagy rogue alatt gyönyörűen fut szaggatás nélkül.
2020. márc. 16. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!