Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora vas kell a minecraft alá?

Mekkora vas kell a minecraft alá?

Figyelt kérdés
2020. márc. 15. 07:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
30x20 as zártszelvény már elbirja ez biztos
2020. márc. 15. 08:23
 2/13 A kérdező kommentje:
Belehet fejezni a trollkodást
2020. márc. 15. 08:31
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
talán normálisan kellene feltenni egy kérdést.
2020. márc. 15. 08:33
 4/13 A kérdező kommentje:
Normálisan lett feltéve de te csak trollkodsz mint egy vadállat
2020. márc. 15. 08:34
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem lett normálisan feltéve. Ha a játék gépigénye érdekel, akkor azt meg tudtad volna nézni száz oldalon, ahelyett hogy ide kiírod és várod a sült galambot.

Ha meg konkrét kérdésed van bizonyos játékmóddal és annak többletigényével kapcsolatosan, akkor fel kellett volna tenni a konkrét kérdést, ahelyett hogy oda-vissza kötekedsz a válaszadókkal. Mert válaszolni bármire lehet, de értelmesen válaszolni csak értelmes kérdésre lehet.

2020. márc. 15. 09:39
 6/13 anonim ***** válasza:

Egy kétmagos Pentium D vagy Athlon 64 X2, integrált gma950, 4GB ram.

Tehát egy 1000ft-os számítógép kell hozzá!

2020. márc. 15. 09:45
 7/13 A kérdező kommentje:
#5 jelenleg csak ti kötekedtek mert nem a kérdésre válaszoltok.
2020. márc. 15. 09:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor a kérdésedre válaszolok: nem vas kell a minecraft alá, hanem egy számítógép-konfiguráció, a játékhoz kiadott rendszerigénynek megfelelően, amiről az interneten tájékozódhatsz (Google: minecraft gépigény - első találata. Ennek megfelelőségéért szavatolok, mivel én magam is megnéztem a találatot és végrehajtottam a keresést, tehát a lehető legszakszerűbb választ nyújtottam neked, nem pedig fejből böfögtem fel egy odaszólást)

Tessék, kizárólag a feltett kérdésre adtam választ, ahogy a szabályok megkövetelik, és ahogy a tisztelt kérdezők elvárják.

2020. márc. 15. 10:23
 9/13 anonim ***** válasza:
2020. márc. 15. 10:51
 10/13 anonim ***** válasza:
A válasz törültetés , meg a durci az megy rendesen látom, de egy értelmes mondat megfogalmazása már gondot jelent.
2020. márc. 15. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!