Mekkora vas kell a minecraft alá?
Nem lett normálisan feltéve. Ha a játék gépigénye érdekel, akkor azt meg tudtad volna nézni száz oldalon, ahelyett hogy ide kiírod és várod a sült galambot.
Ha meg konkrét kérdésed van bizonyos játékmóddal és annak többletigényével kapcsolatosan, akkor fel kellett volna tenni a konkrét kérdést, ahelyett hogy oda-vissza kötekedsz a válaszadókkal. Mert válaszolni bármire lehet, de értelmesen válaszolni csak értelmes kérdésre lehet.
Egy kétmagos Pentium D vagy Athlon 64 X2, integrált gma950, 4GB ram.
Tehát egy 1000ft-os számítógép kell hozzá!
Akkor a kérdésedre válaszolok: nem vas kell a minecraft alá, hanem egy számítógép-konfiguráció, a játékhoz kiadott rendszerigénynek megfelelően, amiről az interneten tájékozódhatsz (Google: minecraft gépigény - első találata. Ennek megfelelőségéért szavatolok, mivel én magam is megnéztem a találatot és végrehajtottam a keresést, tehát a lehető legszakszerűbb választ nyújtottam neked, nem pedig fejből böfögtem fel egy odaszólást)
Tessék, kizárólag a feltett kérdésre adtam választ, ahogy a szabályok megkövetelik, és ahogy a tisztelt kérdezők elvárják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!