Vettem egy 27 colos IPS monitort, de sajnos a jobb felső sarkában tükröződés van?
Figyelt kérdés
Hogyan orvosolhatnám? Túl közel van az ablak? Vagy kb. nem is számít, távolról is tükröződne?2020. márc. 14. 11:58
1/5 anonim válasza:
Tükröződés ? Ablak ? Mi az ördögről beszélsz ?😘
2/5 A kérdező kommentje:
Hupsz, félrefordítottam. "Ragyogás"-ra gondoltam. Glare.
Az ablak mellett van nagyjából a monitorom, szürkés ragyogás van a jobb felső sarkában, és nehezen látom az ottani tartalmakat.
2020. márc. 14. 12:10
3/5 anonim válasza:
Ilyen esetekre találták fel a sötétítőt, redőnyt. 😍
Nem tudom mi miben segíthetnénk.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, de mégsem akarok nappal egy sötét szobában ülni. És eddig ilyen nem volt. Biztos van más megoldás is.
2020. márc. 14. 12:21
5/5 MGéza válasza:
Senki nem mondta hogy üldögélj sötét szobában :) Sok esetben az is segít ha a monitort enyhe szögben elfordítod a fény beesésének irányából. Illetve elég csak azt a részt árnyékolni ahonnan a fény jön. De általában ezért szokták a számítógépasztalt a szobában úgy elhelyezni hogy egy sarokban legyen és ne süssön rá közvetlenül a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!