5000 ezer forintig milyen egeret ajánlanátok fps játékokhoz? Igen sajnos ennyi csak a keret.
Bármelyiket amelyik 5 ezerbe kerül, nem fogsz nagy különbségeket találni, ha azt veszed alapul hogy a "gamer" képességű (nem csak világít) dolgok 10-15-20 ezernél kezdődnek.
(amúgy ha azt akarod leírni, hogy "ötezer", akkor "5000" vagy "5 ezer" a szó amit keresel. Az "5000 ezer" = "ötezer ezer".)
Kicsit több mint 5 ezer, de megéri. Egy baj van vele, hogy az A4tech egerekhez nem ingyenes a macro szoftver (10 euró ha jól emlékszem). Viszont ár érték arányban a legjobb belépő szintű "gamer" egér amit ajánlani tudok.
Amihez free macro szoftver van azok már 10+ felett indulnak.
5 milliót nem adnék egérért, én komplett gépemet 1 milka környékén vettem :D
pár napja vettem egeret, sima tescos trust egér, gamingre alkalmas, a kezem alatt 0.5-2 évet bírnak ki ezek az egerek, pedig néha odacsapom őket rendesen ha valami felcsesz
DPI állítás, világítás minden xar van benne, 5 gombos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!