Miért nincs kihasználva a vga?
Sziasztok , adódott egy kis problémám vga terén .
Szóval a story a következő:
Egy AMD FX 8320-as mellé vásároltam egy 1060 vga-t BF5 alatt
45 fps-em van lowwon úgy hogy a kari 34%-ban van kihasználva na, már most olyan isten nincs hogy ez a proci ne hajtsa ki ezt a vgat .
A gép pontos tulajdonságai :
AMD FX 8320 8 mag 3,5 GHZ Turbo 4 GHZ
Gigabyte GTX 1060 3 GB GDDR 5 192 bit
14 GB DDR 3 1333 mhz ram
120 GB PNY SSD
1 TB WD Blue
300 W Bequiet 80+
Szerintetek mi lehet a gond ?
Előre is köszönöm a válaszokat .
Üdv
Más komolyabb játékban is hasonló a helyzet?
Ne mondom biztosra de talán a táp a ludas.
A 34% usage tényleg nem lehet a proci hibája az brutál kevés.
Nem küzd az a táp ezzel a rendszerrel ? :O
Esetleg a ram nem gyorsabb rendes összeállítással?, a mennyiség nem minden ha lassú.
Vagy az 4*4 csak elírás történt? 12 vagy 16? netán nem 4 slotos az alaplap?
a táb tényleg elég kicsi
nem tudsz egy nagyobbat kölcsönkérni valakitől kipróbálni hogy 550-600 wattossal milyen?
itt például ezt írják: Suggested PSU: 350 W
300 wattos be quiet táp.. Ez nem egy irodai intel konfig, az amd fx széria is szereti a wattokat, de egy ilyen videókártya is, nem is értem, hogy hogyan került ez a táp ehhez a konfighoz.
Az sem egészséges ha folyamatosan nagy kihasználtság mellett üzemel egy táp, inkább legyen benne mindig "tartalék. " Általában 500 wattos egy átlag táp, ettől negatív irányba ritkán megyünk, mert ár/érték arányban nem éri meg. Felfelé 600-700 wattig nem ritka, de annak oka van. Nem fog többet fogyasztani a géped attól, hogy nem 300, hanem mondjuk 60p wattos tápot teszel bele, viszonta táp kevesbé fog "izzadni".
Furcsa lenne ha a táp megoldaná ezt, de nem kizárt.
Szerintem ha egy tápegységet túlterhelsz akkor kikapcsol a védelmek miatt, próba szerencse, ennyit megér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!