Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapcsol ki a gépem, ha...

Miért kapcsol ki a gépem, ha 5-10 percig nem mozgatom meg az egeret?

Figyelt kérdés

Szinte vadi uj gep (marmint nem reg lett osszerakva), semmi tulmelegedes nincs, es ha jatszok pl vagy netezek, akkor sem kapcsol ki magatol.. ( tehat ha mozgatom az egeret nem kapvsol ki)

Hibernalas ki van kapcsolva es minden mas dolog is.

Cooler master tap

Ryzen 3 - 1200

8gb ddr4 3000mhz

2020. márc. 11. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Energiagazdálkodásnál mi van beállítva...?
2020. márc. 11. 17:09
 2/5 Mr. V. ***** válasza:

Valószínűleg nem minden van kikapcsolva.

Az áramellátást és ezzel kapcsolatos műveleteket 2x is be kell állítani, ha laptop 1x akku üzemmódban és 1x táp módban.

PC esetében csak a táp módot kell.

Elképzelhető, hogy ha ezek a beállítások jók, tehát minden maximális értékre van állítva vagy kikapcsolva, akkor egy külső program (pl. alaplap drivereivel szállított szoftver, ami hőfokot mér, netán processzor sebességet állít), az is bele tud szólni.

A monitor kikapcsolása is ebben az esetben vagy legyen felfüggesztve, vagy több órára állítva.

Esetleg még érdemes megnézni a BIOS-t, mert abban is lehet az energiagazdálkodás rész úgy elpiszkálva, hogy okozhat ilyesmit.

2020. márc. 11. 17:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Monitor kikapcsolása le van tiltva, es tenyleg de tenyleg mindent atneztem, sehogy se lehet jobban kikapcsolni
2020. márc. 11. 17:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Megvan szerintem.. a hibernálási ido (nemtom hogy miert) be volt allitva 8 percre.. kikapcsoltam "soha"-ra
2020. márc. 11. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
nnna...
2020. márc. 11. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!