Vélemények az MSI laptopokról? Strapabírók?
Figyelt kérdés
Strapabíró, viszonylag olcsó, és erős gép kellene.
Eddig a dell-eket ajánlották, de elég borsos áruk van.
Játékok terén mit tudna nyújtani pl egy 1.8 ghz es amd proci, 512 es videókarival, és 2 giga rammal....?
A "hurcibálást" mennyire jól viselik ezek a laptopok?
2010. júl. 24. 20:55
1/5 anonim válasza:
Laptopot játékhoz? Szerintem nem igazán nyerő. Ha mindenáron laptoppal akarsz játszani, akkor egy "gamer-laptop" kell, de azok 300eFt körül kezdődnek.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem full felbontáson akarom tolni a gta 4 et....XD
Csak azért pár játék elfusson rajta..., meg nemis csak a játékok miadt, hanem tervezőprogi is lesz rajta, annak is kell vidikártya, azért kérdezem mit bírhat ez?
2010. júl. 24. 21:13
3/5 anonim válasza:
MSI laptopom van, régebbi féle. Elég sokmindent visz, cod4ezek is rajta néha ilyen 30-100 fps-t visz alacsony grafikán. Megf vagyok vele elégedve de már kinőttem belőle és eladnám...
4/5 anonim válasza:
1,5 éve van MSI notim, 140 körül már nagyon jókat kapsz sokkal jobb teljesítménnyel, amin játékok is elmennek (amit te írtál, az nem a legjobb config kezdve, h AMD proci, ami a meleget nem bírja túl jól) szóval gondold meg, ha már egyszer befektetsz, hogy egy kicsivel többet szánsz-e rá. A strapát nagyon jól bírja, a hurcolást is elviselte eddig, de készülj fel, hogy veszel egy kisebb hőerőművet, és örülj, ha 60°C alatt marad - hacsak azóta nem javítottak nagyságrendekkel a gépek hűtésén.
5/5 anonim válasza:
Nem javítottak a hűtésén... az új gamer gépek 90-100 fokra is felmennek, 110nél pedig kikapcsolnak a pics*ba...borzalmasak az új MSI-k, véletlen se vegyen senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!