Milyen videókártyát vegyek, ami vinné ezt a játékot?
Van egy kisebb értékű pc-m, amin 1-2 játékkal játszom, Fortnite amivel többnyire szoktam, Egész jól megy a gépen, viszont szeretném, ha fight közben sem esne le 30 fps alá. Ilyen esetben egy jobb videókártya már megoldhatja a problémát?
A GOND pedig, hogy nincs nagy összegem erre a kis upgradera, illetve abszolút nem értek hozzá, hogy melyik lenne sokkal jobb az enyémnél, ilyen ár kategóriában. Mindezek mellett, ami a gépbe jó, azt sem tudom mivel találom ki:(
Nem tudjuk mivel kötöd a mostani monitorodhoz bár gondolom HDMI vagy D sub (VGA) vagy DVI de mivel nem csak 1 csatlakozó szokott lenni a kártyákon nem lesz gond.
Mennyit tudnál max áldozni a fejlesztésre?
Az a baj a proci is visszahúz. Tehetnénk ide egy csúcs kártyát is az intenzív részeknél ott is beszaggatna olykor. 2 mag ma már rettentő kevés. Az én öreg 4 magos I7 esem is beszaggat olykor komolyabb játékoknál.
Én egy használt RX 470 et ajánlanék
Ez már hatalmas ugrás lenne egy GT 730 után de még a GTX 750 TI után is. Viszont ha nincs digitális bemenet a monitorodon akkor még pár ezerért kellene egy AKTÍV (ez fontos hogy aktív) HDMI-VGA átalakító is.
GTX 750 TI javasolt.
I5 2/3.gen CPU + intel lap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!