Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen videókártyát vegyek,...

Milyen videókártyát vegyek, ami vinné ezt a játékot?

Figyelt kérdés

Van egy kisebb értékű pc-m, amin 1-2 játékkal játszom, Fortnite amivel többnyire szoktam, Egész jól megy a gépen, viszont szeretném, ha fight közben sem esne le 30 fps alá. Ilyen esetben egy jobb videókártya már megoldhatja a problémát?

A GOND pedig, hogy nincs nagy összegem erre a kis upgradera, illetve abszolút nem értek hozzá, hogy melyik lenne sokkal jobb az enyémnél, ilyen ár kategóriában. Mindezek mellett, ami a gépbe jó, azt sem tudom mivel találom ki:(

2020. márc. 3. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk mivel kötöd a mostani monitorodhoz bár gondolom HDMI vagy D sub (VGA) vagy DVI de mivel nem csak 1 csatlakozó szokott lenni a kártyákon nem lesz gond.

Mennyit tudnál max áldozni a fejlesztésre?

2020. márc. 3. 18:48
 12/20 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak maximum pár db tízezrest.. :D
2020. márc. 3. 18:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha egy játékot visz 60fps körül így, akkor egy ilyen kártyával jó lehetne? A mostaninál harcok közben esik le kb a felére, és nagyon zavaró már.
2020. márc. 3. 18:56
 14/20 anonim ***** válasza:

Az a baj a proci is visszahúz. Tehetnénk ide egy csúcs kártyát is az intenzív részeknél ott is beszaggatna olykor. 2 mag ma már rettentő kevés. Az én öreg 4 magos I7 esem is beszaggat olykor komolyabb játékoknál.

Én egy használt RX 470 et ajánlanék

[link]

Ez már hatalmas ugrás lenne egy GT 730 után de még a GTX 750 TI után is. Viszont ha nincs digitális bemenet a monitorodon akkor még pár ezerért kellene egy AKTÍV (ez fontos hogy aktív) HDMI-VGA átalakító is.

2020. márc. 3. 19:04
 15/20 anonim ***** válasza:

GTX 750 TI javasolt.

I5 2/3.gen CPU + intel lap

2020. márc. 3. 19:24
 16/20 A kérdező kommentje:
A gtx 750 Ti számottevően jobb akkor a mostanitól? Bár mondom ez csak egy kisebb update lenne, majd kesobb tobbet szanok ra. Most csak eppen annyit szeretnek, hogy 10-20al tobb fps-em legyen illetve inkább hogy fixebb.
2020. márc. 3. 20:05
 17/20 anonim ***** válasza:
2020. márc. 3. 20:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Ez jót jelent, nem igazán látom át, illetve hogy mi mit jelent. Lehet hogy akkor erősebbet kéne keressek? :D
2020. márc. 3. 21:20
 19/20 anonim ***** válasza:
4x erősebb
2020. márc. 3. 21:38
 20/20 A kérdező kommentje:
Akkor befizetek egy ilyenre egyelőre . aztán majd lesz valami, köszönöm mindenkinek a segítséget! :)
2020. márc. 3. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!