2TB-os verbatim külső vinyót nem ismeri fel a gép,3 éve megvan. Takarítottam fél órát addig kihúztam a vinyókat a gépből (van amelyik 10 éves) visszadugtam az egyiket nem ismeri fel. Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 21:21
1/7 anonim válasza:
Hogy nem ismeri fel a géped a 2TB-os külső vinyot.
2/7 anonim válasza:
Tápegység gyengusz, vagy nemjó sorrendben lett visszadugdosva, és ütközik valamelyik.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincs hozzá tápegység, csak egy usb kábel, tv-n szoktam még használni de most már a tv sem ismeri fel. Ha csatlakoztatom a pc-re akkor az ikon kint van hogy g meghajtó de ha rákattintok azt írja ki hogy válassz másik meghajtót. Ez a vinyó kb. 3 éve van meg, van olyan vinyóm szintén verbatim ami 10 éves és semmi baja nincs, ezt meg kihúztam a gépből tegnap, fél óra múlva visszadugtam már nem működött.
2020. febr. 21. 08:01
5/7 A kérdező kommentje:
Pedig 3 év alatt rendszeresen használtam hol pc-n hol pedig tv-n és jó volt, nem volt gond.
2020. febr. 21. 08:06
6/7 A kérdező kommentje:
Elől a gépházon 4 usb foglalat van az egyikbe az egér van bedugva azt soha nem is piszkáltam, a másik 3 foglalat van a külső vinyókhoz. Mindegyikbe próbáltam már egyikbe sem működik, a többi vinyó meg mindegyikbe működik.
2020. febr. 21. 08:10
7/7 A kérdező kommentje:
Elvittem egyik ismerősömhöz egy számtech boltba, valószínűleg a fájlrendszer ment tönkre azért mert tv-n is használtam, ez az amit nem szabad. Csak számítógépen, ismerősöm azt mondja főleg az újabb (6 évesnél fiatalabb) tv-k teszik tönkre a pendrive-okat meg külső vinyókat. Már sok ilyen esettel találkoztak, szinte minden esetben helyre tudták állítani az adathordozót.
2020. febr. 21. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!