Melyik monitort vennéd meg az alábbi kettő közül?
LG holmikat alapból nem szabad venni.
Jöhet nekem itt bárki bármilyen évtizedes LG tapasztalattal, én akkor sem ajánlom.
A környezetemben, a családomban, és nálam is csak a gond volt az LG cuccokkal.
Nem véletlenül kb. az a legolcsóbb mindenben.
Soha többet semmi LG, még ha szaré' húgyé' van akkor se.
Csatlakozom a #3-hoz. A múltkor valaki abban kért segítséget itt, hogy milyen alaplapot vegyen. Egy nagyon okos válaszoló azt ajánlotta neki, hogy bármilyet, csak "A" betűvel kezdődő nevűt ne. #2-es válasza is éppen ilyen baromság. A fiam évek óta használ minden hiba nélkül LG monitorokat.
Ennek ellenére a Samsungot javaslom, a fullhd felbontás miatt. 2020-ban már nem veszünk 1366 x 768-as monitort újonan, pláne ha csak 2000 ft a különbség egy fullhd-hoz képest. Nekem is csak kb fél éve van egy 24"-os fullhd-s monitorom. Előtte egy 1280x1024-es volt. A különbség olyan mellbevágó volt az első bekapcsoláskor, hogy na. Úgy hogy maradj a Samsung-nál.
(Mindazzal együtt, hogy az LG monitorokkal nincsen semmi baj, ezt a linket ugye csak viccnek szántad?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!